Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Visma Tampuuri ja kokousalustapalvelu Neomeet yhteistyöhön

19.1.2022

Visma Tampuuri ja kokousalustapalvelu Neomeet yhteistyöhön

Visma Tampuurin asiakkaat pystyvät jatkossa hoitamaan hybridi- ja etäkokoukset helposti ja tehokkaasti, kun suomalainen Neomeet liittyy mukaan Tampuurin kumppaniverkostoon.

Kokoustaminen on kiinteistöalan toimijalle arkipäivää; Isännöitsijät johtavat asunto-osakeyhtiöissä yhtiökokouksia sekä hallituksen kokouksia, vuokratalotoiminnassa pidetään asukasdemokratiaa yllä asukaskokouksien muodossa ja tekniset isännöitsijät järjestävät erilaisia työmaakokouksia. Kaikille näille yhteistä on se, että kokous pitää saada järjestettyä tehokkaasti kaikkia osapuolia kuunnellen sekä lain vaatimukset toteuttaen. Erityisesti näin poikkeusajan tuomien muutosten myötä hybridi- ja etäkokoustamisen mahdollistavat palvelut ovat tulleet erityisen tarpeelliseksi.

Suomalainen Neomeet on kokonaisvaltainen kokousalusta vuosikokouksiin, yhtiökokouksiin sekä hallitustyöhön. Se sisältää kattavat äänestysominaisuudet. Neomeetin avulla isännöitsijä voi järjestää kokouksen, johon on helppo liittyä ja jossa osakkaiden yhdenvertaisuus toteutuu. Lisäksi Neomeet mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman valtakirjojen käsittelyn, kokouskutsujärjestelmän, kokouksen aikaiset äänestykset sekä pöytäkirjan käsittelyn. Neomeetin monipuoliset toiminnot mahdollistavat kokouksen järjestämisen tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Asunto-osakeyhtiölaki päivittyy kesällä 2022, jolla tullaan helpottamaan etä- ja hybridikokousten järjestämistä sekä annetaan ohjeistusta, miten etäosakkaan oikeudet pitää toteutua kokouksissa. Neomeet on jo nyt yhteensopiva tälle lakimuutokselle ja sen kautta isännöitsijät saavat lainmukaisen ympäristön onnistuneille taloyhtiön kokouksille.

Tämän uuden kumppanuuden myötä Neomeet tullaan integroimaan Tampuuriin niin, että esimerkiksi osakkaiden tiedot ovat automaattisesti kokousta varten valmiina Neomeetissä, jotta kokouksen saa vaivattomasti järjestettyä. Neomeet järjestää yhdessä Visma Tampuurin kanssa helmikuussa webinaareja, joissa kerrotaan kuinka uusi asunto-osakeyhtiölain valmistelu etenee, kuinka Neomeet toimii Visma Tampuurin kanssa yhteistyössä ja kuinka Neomeetillä varmistetaan sujuvat taloyhtiön hybridikokoukset laillisessa ympäristössä. Tiedotamme tulevista webinaareista vielä erikseen.

 

Neomeet

Neomeet Oy on suomalainen 2020 perustettu suomalainen ohjemistoalan yritys. Neomeet Oy perustettiin sillä ajatuksella, että isännöitsijöille ja taloyhtiöille voitaisiin tarjota sopiva sovellus laillisten, tietoturvallisten ja yhdenvertaisten etä- ja hybridikokousten pitämiseen. Neomeet Oy:n perustajat ovat henkilöitä, joilla on pitkällinen kokemus kiinteistötoimialasta ja taloyhtiöaktiiveina toimimisesta. Yritys haluaa olla suunnannäyttäjänä uusien ja modernien digitaalisten toimintatapojen edistämisessä ja käyttöönotossa kiinteistötoimialalla kuitenkin huomioiden henkilöiden erilaisen digitaalisen osaamisen ja asunto-osakeyhtiölain asettamat vaatimukset. Neomeet haluaa olla kehittämässä yhteistyössä alan eri toimijoiden ja henkilöiden kanssa helppokäyttöisiä ja alalle räätälöityjä sovelluksia sujuvaan arkeen ja työhön. Neomeetiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://neomeet.fi

 

Lisätietoja palvelusta ja kumppanuudesta voit tiedustella:

 

Neomeet

Veli-Matti Karjalainen, Myynti, veli-matti.karjalainen@neomeet.fi, 040 125 8516

Mika Mononen, Toimitusjohtaja,  mika.mononen@neomeet.fi, 040 687 9990

 

Visma Tampuuri

Erkki Ahonen, Manager, Partnerships & Ecosystem,  erkki.ahonen@visma.com,

Tampuuri logo
Tampuuri logo