Visma Sirius tietosuojatietoa

Visma tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen, kehittämiseen ja turvaamiseen, mutta tämä edellyttää tietojen jakamista Visman kanssa. Asiakkaidemme tietojen suojaaminen on Vismalle erittäin tärkeää, koska asiakkaamme luottavat meihin ja haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Viime vuosina tietosuojaan liittyen on tullut paljon muutoksia, mukaan lukien EU:n tietosuojalainsäädäntö (GDPR), joka tuli voimaan toukokuussa 2018. Visma noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä ja on sitoutunut huolehtimaan palveluidensa ajantasaisuudesta myös kaikkien tulevien lainsäädännön muutosten osalta.

Tältä sivustolta löydät tietoa kuinka Visma Siriuksen palveluissa tietosuoja on otettu huomioon sekä vinkkejä siihen, mitä asiakkaidemme kannattaa huomioida henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

Visma Sirius Oy toimii palveluntarjoajan ominaisuudessa henkilötietojen käsittelijänä sekä omien rekistereiden osalta rekisterinpitäjänä. Alla olevien linkkien kautta löydät tuotteisiin ja verkkosivuihimme liittyvät tietosuojaselosteet.