Visma Tampuuri

Ota yhteyttä!

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

Vietämme töissä merkittävän osan ainutkertaisesta elämästämme ja siksi on väliä, millaista töissä on. Mielekäs työ tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseä ja toimiva työyhteisö päivittäisen sosiaalisen verkoston, johon kuulua. Visma Tampuurilla tavoittelemme sitä, että työ on aidosti mielekäs osa työntekijöidemme elämää; asia, joka ylläpitää niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta.

Mikä ihmeen API ja miten se tekee työstäni tehokkaampaa?

Hyvä kiinteistönhallintajärjestelmä sisältää kaiken, mitä kiinteistön arjen pyörittämiseen ja asukkaiden elämän helpottamiseen tarvitaan. Usein eteen tulee kuitenkin tilanne, jossa työn tekemiseen kaivataan myös muita sovelluksia – tyypillisesti esimerkiksi silloin, kun tietoa on saatava saumattomasti liikkeelle kumppaneiden suuntaan. Tällöin apu löytyy näppäristä API-integraatioista.

Tämän päivän kiinteistöjen huolto ja ylläpito edellyttävät toimivia työkaluja

Kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon kuuluu monenmoista tehtävää, joista nykyaikainen yritys pysyy kärryillä modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Näin kaikki huoltokirjaan liittyvät asiat ja pitkän tähtäimen suunnitelma pysyvät järjestyksessä yhden työkalun alla. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön lisäksi hyödyistä nauttivat myös kiinteistön asukkaat.

Visma Tampuurin kumppaniohjelma edistää kiinteistöhuollon digitalisaatiota

Visma Tampuurin kumppaniohjelman yksi kantavia ajatuksia on auttaa osaltaan kehittämään suomalaista kiinteistöalaa eteenpäin digitalisaation polulla. Yksittäisillä kumppaneilla ja yksittäisillä asiakastoteutuksilla tuota tehdään pieni askel kerrallaan, mutta löytyisikö kumppanuuksien joukosta ryhmä, jolla voitaisiin saada isompaa vaikutusta kerralla?

Poikkeusajan vaikutukset saatavien kotiuttamiseen

Olemme eläneet nyt yli vuoden muuttuvassa ja epävarmassa liiketoimintaympäristössä koronapandemian keskellä. Miten tämä on vaikuttanut kiinteistötoimialan toimijoiden talouteen? Entä onko kuluttajien maksaminen muuttunut tämän myötä? Mitkä ovat poikkeusajan vaikutukset saatavien kotiuttamiseen?

Kiinteistöalan taloushallinto saa vauhtia automaatiosta

Isännöitsijöillä, vuokrataloilla, säätiöillä ja toimitiloja välittävillä yrityksillä on jokaisella omat kommervenkkinsä, jotka poikkeavat liiketalouden peruskirjanpitotarpeista. Modernit työkalut auttavat taklaamaan jokaisen omat erityistarpeet.