Visma Tampuuri

Ota yhteyttä!

Poikkeusajan vaikutukset saatavien kotiuttamiseen

Olemme eläneet nyt yli vuoden muuttuvassa ja epävarmassa liiketoimintaympäristössä koronapandemian keskellä. Miten tämä on vaikuttanut kiinteistötoimialan toimijoiden talouteen? Entä onko kuluttajien maksaminen muuttunut tämän myötä? Mitkä ovat poikkeusajan vaikutukset saatavien kotiuttamiseen?

Kiinteistöalan taloushallinto saa vauhtia automaatiosta

Isännöitsijöillä, vuokrataloilla, säätiöillä ja toimitiloja välittävillä yrityksillä on jokaisella omat kommervenkkinsä, jotka poikkeavat liiketalouden peruskirjanpitotarpeista. Modernit työkalut auttavat taklaamaan jokaisen omat erityistarpeet.

Onko kiinteistösi leikki- ja liikuntapaikka turvallinen?

Pitkä talvi on vihdoin päättynyt ja kevätaurinko lämmittää ulkona. Tämä saa perheen pienimmät katsomaan ikkunasta pihan leikkipaikan suuntaan. “Äiti, voinko mennä pihalle leikkimään?” Kysyy äidiltään pikku Timo. Timo juoksee rapusta leikkialueelle ja alkaa katseellaan arvioimaan mihin leikkivälineeseen menisi ensimmäisenä. Pihalla tuntui olevan enemmän välineitä, kuin viime kesänä. On parikeinut, jousimopo, hiekkalaatikko sekä, Timon suosikki, kiipeilyteline.

Lue lisää…

Sähköiset asukassivut ovat modernin asumisen peruspilari

Tämän päivän asuminen edellyttää sujuvia sähköisiä palveluita. Enää ei riitä, että papereita kiikutellaan isännöitsijän toimistolle virastoaikaan tai että remontin vaiheista tiedotetaan taloyhtiön aulassa sijaitsevalla ilmoitustaululla. Digitalisaatio irrottaa meitä ajasta ja paikasta entistä tehokkaammin, jolloin moni odottaa samaa myös asumiseensa liittyvältä asioinnilta.

Tampuuri Talent: Avaimet ammattitaidon ylläpitoon

Henkilöstön koulutusta ja ammattitaidon ylläpitoa osataan arvostaa, onhan osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö monelle yritykselle strateginen vahvuus ja jopa kilpailuetu. Mahdollisuus kehittää omaa osaamista edistää myös työntekijän työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. 

Sovellusarkkitehti Mika Afrman: “Tarkoituksemme on toteuttaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä palveluita asiakkaidemme asiakkaiden käytettäväksi.”

Nimeni on Mika Arfman ja työskentelen sovellusarkkitehtinä Visma Tampuurilla. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Opiskeluni suoritin Turun Ammattikorkeakoulussa ja valmistuin sieltä vuonna 2006. Sovellusarkkitehdin roolissa vastuualueeni ja tehtäväkenttäni ovat laajat. Työhöni kuuluukin tehtäviä evaluoinnista ja määrittelystä toteutukseen sekä infrasta monitorointiin.