Visma Tampuuri

Ota yhteyttä!

Tampuuri Talent: Avaimet ammattitaidon ylläpitoon

Henkilöstön koulutusta ja ammattitaidon ylläpitoa osataan arvostaa, onhan osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö monelle yritykselle strateginen vahvuus ja jopa kilpailuetu. Mahdollisuus kehittää omaa osaamista edistää myös työntekijän työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. 

Sovellusarkkitehti Mika Afrman: “Tarkoituksemme on toteuttaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä palveluita asiakkaidemme asiakkaiden käytettäväksi.”

Nimeni on Mika Arfman ja työskentelen sovellusarkkitehtinä Visma Tampuurilla. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Opiskeluni suoritin Turun Ammattikorkeakoulussa ja valmistuin sieltä vuonna 2006. Sovellusarkkitehdin roolissa vastuualueeni ja tehtäväkenttäni ovat laajat. Työhöni kuuluukin tehtäviä evaluoinnista ja määrittelystä toteutukseen sekä infrasta monitorointiin.

Tampuuri Verkkokauppa isännöinnin asiakirjoille

Asuntokauppa on käynyt vilkkaana viime aikoina. Tilastokeskuksen mukaan* koko Suomessa myytiin kiinteistönvälittäjien kautta vanhoja osakeasuntoja tammikuussa 2021 seitsemän prosenttia enemmän ja joulukuussa 2020 jopa kolmannes enemmän kuin vuotta aiemmin. Kuumana käyvä asuntokauppa tarkoittaa kiireitä myös isännöintiyrityksille, sillä asuntoa myytäessä tarvitaan aina ajantasainen isännöitsijäntodistus. 

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Pekkinen: “Markkinoinnissa ja viestinnässä täytyy jatkuvasti pitää mieli avoimena ja olla valmis oppimaan uutta.”

Nimeni on Jenni Pekkinen ja koulutukseltani olen Valtiotieteiden maisteri. Pääaineena opinnoissani yliopistossa oli viestintä. Visma Tampuurilla työskentelen markkinointi- ja viestintäpäällikkönä. Vastaan markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, kehityksestä, toteutuksesta ja mittaamisesta. Lisäksi vedän pientä, mutta erittäin energistä ja aikaansaavaa markkinointitiimiä.

Asukassivuille saatavilla uusi kumppaniominaisuus: Safetumin palo- ja pelastusturvallisuusindeksi

Pelastusturvallisuuden asiantuntija Safetum liittyi Tampuurin kumppaniohjelmaan viime syksynä. Yhteistyössä olemme parantaneet jo useiden kiinteistöjen palo- ja pelastusturvallisuutta ja olemmekin hyvällä matkalla kohti yhteistä tavoitettamme, parantaa yli 2 miljoonan suomalaisen paloturvallisuutta. Uutuutena Safetumin kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuusindeksi on nyt mahdollista saada asukkaiden seurattavaksi Tampuurin Asukassivuille.