Visma Tampuuri

Ota yhteyttä!

Sähköiset asukasvalinnan työkalut heittävät rutiinitehtävät romukoppaan

Asunnon vuokraaminen on työlästä niin vuokralaiselle kuin vuokranantajallekin ja siihen liittyy monia vaiheita. Tämän päivän teknologialla asumisen elinkaaren hallintaa voidaan kuitenkin helpottaa niin, että kokemus on mahdollisimman vaivaton kaikille osapuolille. Vuokratalojen kohdalla ensimmäinen kontakti tulee asunnosta tai talosta kiinnostuneelta hakijalta, joka tekee hakemuksen asuntoilmoituksen kautta. Samalla mahdollinen tulevaisuuden vuokralainen voi kertoa tarkemmin omista asumisen tarpeistaan,

Lue lisää…

Tampuuri Talent on kiireisen kiinteistöammattilaisen koulutusympäristö

Nykyään Tampuuri-kouluttautuminen onnistuu joustavasti ilman, että työaikaa kuluu koulutuksiin matkustamiseen. Itseoppimisympäristö onkin erinomainen vaihtoehto silloin, kun fyysisiin koulutuksiin osallistuminen on haastavaa aikataulun tai pitkän välimatkan takia. Tampuuri Talentin avulla voit aikatauluttaa kouluttautumisen vapaasti muiden työtehtävien väliin ja opiskella Tampuurin toiminnallisuuksia itsenäisesti. Tampuuri Talentia käyttääkin jo yli 1300 Tampuuri-käyttäjää.

Hallinnollisen isännöinnin tulevaisuus on digitaalinen

Hallinnollisen isännöinnin piiriin kuuluu laaja kattaus erilaisia tehtäviä aina paperitöistä osakerekisterin ylläpitoon, vastikeseurantaan ja osakkaan muutostyöpyyntöihin asti. Osa hallinnollisen isännöinnin tehtävistä on lakisääteisiä, joten on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tiedot ovat ajantasaisia, oikeassa muodossa ja helposti saatavilla. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla tämä on mahdollista.

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

Vietämme töissä merkittävän osan ainutkertaisesta elämästämme ja siksi on väliä, millaista töissä on. Mielekäs työ tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseä ja toimiva työyhteisö päivittäisen sosiaalisen verkoston, johon kuulua. Visma Tampuurilla tavoittelemme sitä, että työ on aidosti mielekäs osa työntekijöidemme elämää; asia, joka ylläpitää niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta.

Mikä ihmeen API ja miten se tekee työstäni tehokkaampaa?

Hyvä kiinteistönhallintajärjestelmä sisältää kaiken, mitä kiinteistön arjen pyörittämiseen ja asukkaiden elämän helpottamiseen tarvitaan. Usein eteen tulee kuitenkin tilanne, jossa työn tekemiseen kaivataan myös muita sovelluksia – tyypillisesti esimerkiksi silloin, kun tietoa on saatava saumattomasti liikkeelle kumppaneiden suuntaan. Tällöin apu löytyy näppäristä API-integraatioista.

Tämän päivän kiinteistöjen huolto ja ylläpito edellyttävät toimivia työkaluja

Kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon kuuluu monenmoista tehtävää, joista nykyaikainen yritys pysyy kärryillä modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Näin kaikki huoltokirjaan liittyvät asiat ja pitkän tähtäimen suunnitelma pysyvät järjestyksessä yhden työkalun alla. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön lisäksi hyödyistä nauttivat myös kiinteistön asukkaat.