Visma Real Estate

Ota yhteyttä!

Töissä Visma Real Estatella: Aito välittäminen näkyy koko työyhteisössä

Jarkko Elfving työskentelee Visma Real Estaten tuotekehityksessä sähköisten palveluiden kehittäjänä. Hän on aloittanut Tampuuri-ohjelmiston kanssa työskentelyn vuonna 2014 ruohonjuuritasolta ja ollut sitä ennen eri tehtävissä ohjelmointialalla. Työssään Jarkko on kokenut tulleensa kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään – ja nähnyt hyvän henkilöstöjohtamisen arvon myös pandemian aikana. ”Tampuuri on 20 vuotta vanha tuote ja kasvaa koko ajan.

Lue lisää…

Asukkaan palvelupyyntöjen käsittelyssä on tehostamisen paikka

Sähköiset asukaspalvelut säästävät niin asukkaiden kuin isännöitsijänkin aikaa. Ketterästi selaimen kautta jätettävät palvelupyynnöt siirtyvät suoraan käsittelyjonoon, jolloin niitä ei tarvitse enää vastaanottaa manuaalisesti. Lopputuloksena asiakaspalvelun laatu ja työn mielekkyys kasvavat merkittävästi. Jos asukkaan päässä palvelupyynnöt hoituvat näppärästi yhden näkymän alta, ei niiden käsittely ole asiakaspalvelunkaan puolella juuri sitä monimutkaisempaa.

Tampuurin Mittarilukemapalvelulla vedenkulutuksen seuranta onnistuu etänä

Taloyhtiöitä on viime vuosina ohjattu vedenkulutuksen tarkempaan seurantaan EU:n energiatehokkuusdirektiivillä ja siihen liittyvillä kansallisilla lakiuudistuksilla. Muutosten myötä uudisrakennuksissa ja olemassa olevissa rakennuksissa laskutuksen pitää tätä nykyä perustua mittaukseen ja todelliseen kulutukseen. Visma Tampuuri on lanseerannut käyttäjilleen veden huoneistokohtaista laskutusta varten Mittarilukemapalvelun, joka mahdollistaa mittarilukemien etäluennan sekä laskutuksen suoraan Tampuurin kautta.

Tampuurin graafiset raportit tarjoavat tietoa päätöksenteon tueksi

Datalla johtaminen on tätä päivää – se auttaa hahmottamaan nykytilanteen ja tekemään oikeat ratkaisut tulevaa silmällä pitäen. Tiesitkö, että myös Tampuuri toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa monenlaisia graafisia raportteja päätöksenteon tueksi? Tampuurin Graafinen raportointi -palvelu tarjoaa tietoa niin asuttamisesta kuin teknisestä kunnossapidosta. Muutamalla napin painalluksella syntyy raportteja, jotka tarjoavat yhdellä silmäyksellä arvokasta tietoa kaikenlaisille käyttäjille, olitpa sitten isännöitsijä,

Lue lisää…

Asumisoikeuslain muutokset näkyvät myös Tampuurin käyttäjille

Asumisoikeuslaki muuttui Suomessa 1.1.2022 alkaen. Uuden lain käyttöönotto tapahtuu vaiheittain kahden vuoden kuluessa, joten varsinaiset säännökset eivät astu voimaan ihan heti. Lainmuutoksen taustalla oli tarve asumisoikeusjärjestelmän uudistamiselle, jotta se vastaisi paremmin tämän hetken tarpeita. Muutos tuo mukanaan hyviä ja tarpeellisia uudistuksia asukkaille. Asumisoikeuslain muutokset näkyvät myös Tampuurin käyttäjille.

Tampuuri logo
Tampuuri logo