Lähde matkalle kohti Suomen majakkasaaria

Julkaisemme vuonna 2023 viisi Tampuuri-päivityskokonaisuutta, joiden nimien teemana toimii majakkaseikkailu ympäri Suomen upeiden rannikkomaisemien ja historiallisten majakkasaarien maailmaan. Majakoiden valo on historiallisesti ollut tärkeä osa merenkulkua, ja se on auttanut merimiehiä löytämään oikean reitin. Tampuurin avulla me puolestaan autamme asiakkaitamme navigoimaan kiinteistöhallinnan ja vuokratalo puolen haasteissa ja pitämään kurssin oikeana. Tampuurin tehtävä on helpottaa kiinteistöjen hallintaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Majakoiden valo on aina ollut merkki turvallisesta satamasta ja oikeasta reitistä. Samalla tavalla Tampuurin avulla asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heillä on käytössään turvallinen ja luotettava kiinteistönhallintajärjestelmä. Seuraamalla meidän matkaamme majakoiden valon näyttämään suuntaan, löydät kanssamme uusia tapoja tehostaa kiinteistöhallintaa.

Tampuurin matka on siis paljon muutakin kuin pelkkä matka majakoille. Se on matka kiinteistönhallinnan maailmaan, jossa opit uutta ja löydät uusia tapoja tehostaa omaa toimintaasi. Lähde mukaan matkalle, seuraa majakoiden valoa ja Tampuurin kehitystä, ja anna meidän auttaa sinua navigoimaan kiinteistönhallinnan haasteissa!

 

Lue lisää julkaisujen uudistuksesta Tampuurin Eteisestä.