Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Tampuurin graafiset raportit tarjoavat tietoa päätöksenteon tueksi

2.2.2022

Tampuurin graafiset raportit tarjoavat tietoa päätöksenteon tueksi

Datalla johtaminen on tätä päivää – se auttaa hahmottamaan nykytilanteen ja tekemään oikeat ratkaisut tulevaa silmällä pitäen. Tiesitkö, että myös Tampuuri toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa monenlaisia graafisia raportteja päätöksenteon tueksi?

Tampuurin Graafinen raportointi -palvelu tarjoaa tietoa niin asuttamisesta kuin teknisestä kunnossapidosta. Muutamalla napin painalluksella syntyy raportteja, jotka tarjoavat yhdellä silmäyksellä arvokasta tietoa kaikenlaisille käyttäjille, olitpa sitten isännöitsijä, kiinteistöpäällikkö tai kohteiden vastuuhenkilö. Tampuuri Graafinen raportointi onkin siis visuaalisten ja vuorovaikutteisten raporttien luomista Tampuuri Tietovarasto –moduulin datasta Microsoftin Power BI -ohjelmalla.

Siltä varalta, että kaikki toiminnot eivät ole vielä tuttuja, esittelemme tässä blogissa raporttien mahdollisuudet pääpiirteissään.

Graafisen raportoinnin asuttamisen osiosta löytyy tietoa, joka tukee kaikenlaisissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Siitä lähtien, kun kohteet perustetaan Tampuurin järjestelmään, niistä alkaa kertyä tietoa koko elinkaaren varrelta: kuinka paljon asuntoon on tullut hakemuksia ja kuinka monta vuokrasopimusta siihen on vuosien varrella tehty. Tämän perusteella nähdään raporteista näppärästi vaikkapa se, mikä on ollut käyttöaste ja asukkaiden vaihtuvuus.

Tekninen puoli käsittelee ennen kaikkea huoltoon tehtyjä ilmoituksia. Huoltotöiden ilmoitushallinta on Tampuurin käytetyimpiä toimintoja, ja tikettejä kertyy ajan myötä merkittävä määrä. Ilmoitusdatan perusteella voidaan laatia raportit, joista nähdään kaikki kohteissa suoritetut huoltotehtävät  sekä vasteajat. Tämän perusteella voidaan helposti ennakoida ja aikatauluttaa tulevaa tai vaikkapa vertailla eri huoltoyhtiöiden tehokkuutta.

Tekniseltä puolelta löytyy myös asuntotarkastuksien tiedot, jossa voidaan rajata tietoja tarkastajittain.

Merkittävä kokonaisuus Tampuurissa on lisäksi kiinteistön kunnossapito ja siihen liittyvät pitkän tähtäimen suunnitelmat. Käytännössä puhutaan kohteessa tehtävistä remonteista, jolloin raportit tukevat tulevien kunnostustöiden budjetointia.

Tampuurin raportit ovat aina sellaisenaan käyttövalmiita, joten niitä ei tarvitse siirtää erillisiin laskentataulukoihin tai täydentää käsin. Lisäksi olemassa olevia raportteja on mahdollista muokata käyttäjän toimesta. Raporttien kaavioista saa avattua kohdekohtaisen datan tarkempaa tutkimista varten.

Tampuuria käytetään yli 1,3 miljoonan asunnon hallinnoimiseen. Taustalla on paljon asiakkuuksia ja tietotaitoa, jonka perusteella järjestelmää kehitetään jatkuvasti.

Kiinnostuitko? Lue lisää Tampuurin Graafisesta raportoinnista.

Tampuuri logo
Tampuuri logo