Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Visma Tampuurille Hyvän mielen työpaikka® -merkki

12.4.2021

Visma Tampuurille Hyvän mielen työpaikka® -merkki

Visma Tampuurille on myönnetty MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen työpaikka® -merkki. Merkki myönnetään tunnustuksena kokonaisvaltaisesta kehittämistyöstä työntekijöiden mielenterveyden edistämiseksi.

”Tämä on meille todella hieno yhteinen tunnustus ja motivoi jatkamaan sitä työtä, jota olemme yhdessä tehneet. Olen kiitollinen ja ylpeä siitä, että henkilöstömme on haastavan pandemia-ajan jaksanut panostaa paitsi omaan, myös yhteiseen hyvinvointiimme. Meillä on aidosti välittävä, toisistamme huolehtiva työyhteisö, jossa ketään ei jätetä yksin”, Visma Tampuurin henkilöstöjohtaja Salla Arvonen kertoo.

Visma Tampuurilla panostetaan monipuolisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Henkilöstöltä kiitosta saavat niin yrityksen avoin ja keskusteleva ilmapiiri kuin yhdenvertainen työympäristö, jossa kannustetaan ja autetaan toisia. Esimiestyön kehittämisellä on voitu varmistaa yhdenmukainen ja ennustettava johtaminen, joka omalta osaltaan lisää henkilöstön hyvinvointia.

”Oli erityisen ilahduttavaa huomata, että työntekijöiden hyvinvointi on otettu osaksi strategiaa ja myös se, että monet toimenpiteistä kohdistuvat työn arkeen. Se on otollisin ympäristö edistää mielenterveyttä. Toivottavasti tämä tunnustus kannustaa teitä jatkamaan upeaa työtä samalla innolla tästä eteenpäinkin.”, Mieli ry:stä kommentoitiin Visma Tampuurin suunnitelmia työntekijöiden mielenterveyden edistämiseksi.

Hyvän mielen työpaikka® -merkki myönnetään hakukriteerit täyttäville yrityksille vuodeksi kerrallaan. Visma Tampuurille merkki on myönnetty 1.4.2021-1.4.2022 väliselle ajalle.

Lue lisää:

Hyvän mielen työpaikka® -merkki

Blogi: Avoin työyhteisö tekee hyvää tulosta poikkeusoloista huolimatta

 

Tampuuri logo
Tampuuri logo