Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Vesitehokkuuden johtava toimija Envera Oy (Fiksuvesi) ja kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri yhteistyöhön

31.3.2021

Vesitehokkuuden johtava toimija Envera Oy (Fiksuvesi) ja kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri yhteistyöhön

Visma Tampuuri ja Envera Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on kiinteistöjen vesitehokkuuden parantaminen. Veden hinta on noussut viimeisen 10 vuoden aikana keskimäärin 60 % Suomessa, mutta nyt edessä on huomattavasti kovemmat hinnankorotukset. Hinnan korotukset johtuvat korjausinvestoinneista vanhentuvaan vesijohtoverkostoon ja veden puhdistuksen kiristyvistä määräyksistä.

Visma Tampuurin asiakkaat voivat Fiksuvesi-palveluiden avulla varautua kohoaviin vesikustannuksiin. Korotukset tulevat olemaan samalla tasolla muutama vuosi sitten nähtyjen sähkön siirtohintojen korotusten kanssa.

Fiksuveden vesitehokkuustoimilla veden käyttöä voidaan alentaa keskimäärin 20 % käyttömukavuudesta tinkimättä. Niihin kuuluvat esimerkiksi vedenkulutusta mittaava teknologia ja vettä säästävät kalusteet. Vesitehokkuustoimien toimivuuden varmistamiseksi Fiksuvesi-etäseurantapalvelun avulla kerätty data on helposti siirrettävissä Tampuurin. Näin pystymme palvelemaan yhteisiä asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja hälyttymään vuototilanteissa nopeasti.

”Veden merkitys tulee lähivuosina kasvamaan ja tällä on selvä vaikutus suomalaisten asumiskustannuksiin. Markkinajohtaja Visma Tampuurin avulla pystymme auttamaan vesitehokkuusasioissa entistä laajempaa joukkoa suomalaisia kiinteistöomistajia ja taloyhtiöitä”, toteaa Fiksuveden Matti Nevala.

Yhteistyön myötä Envera liittyy myös osaksi Visma Tampuurin Kumppaniohjelmaa. “Asiakkaamme löytävät kumppaniverkostostamme monipuolisia lisäarvopalveluita heidän erilaisiin tarpeisiinsa. Vedenkulutuksen automaattinen mittaaminen sekä veden mahdollisimman tehokas hyödyntäminen on ollut asiakkaidemme tarpeissa jo hyvän aikaa. Voin ilokseni nyt todeta, että kumppaniverkostostamme löytyy tähänkin ratkaisuja.” Visma Tampuurin Erkki Ahonen kertoo alkaneesta yhteistyöstä.

Envera Oy

Envera on Suomen johtava ja voimakkaasti kansainvälistyvä fiksumman veden käytön yritys. Enveran Fiksuvesi-etäseurantapalvelu seuraa noin 7500 kiinteistön päävesimittaria minuutin ja desilitran tarkkuudella Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa ja USA:ssa.

Vuonna 2020 palvelu hälytti yli 20 000 vesivuodosta ja vesidataa siirretään yli 50 erilaiseen kiinteistöjen energia- ja johtamisjärjestelmään.

Lisätietoja:

Envera Oy: Matti Nevala, COO, matti.nevala@envera.fi, puh. 045 650 5720

Visma Tampuuri Oy: Erkki Ahonen, Manager, Partnerships & Ecosystem, erkki.ahonen@visma.com, 040 746 3263

 

Tampuuri logo
Tampuuri logo