Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Parannuksia läpinäkyvyyteen ja käyttökokemukseen – Uudistettu Oma talous -tiili ja oma talouden maksut sivu Tampuurin Asukasivuilla

13.3.2024

Parannuksia läpinäkyvyyteen ja käyttökokemukseen – Uudistettu Oma talous -tiili ja oma talouden maksut sivu Tampuurin Asukasivuilla

Oma Talous uudistus parantaa talouden hallintaa ja seurantaa

Kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen parantamisen keskiössä, Tampuurin Oma talous -tiili asukassivuilla uudistuu. Tavoitteenamme on tehdä talouden hallinnasta entistä selkeämpää ja läpinäkyvämpää uudistamalla Oma talous -tiiltä sekä oman talouden maksut -sivua.

Muutoksen myötä Oma talous -tiilessä ei enää näytetä saldotietoa. Sen sijaan käyttäjät voivat seurata maksujensa tilaa maksunäkymästä kuukauden eteenpäin. Yhtenäinen näkymä oman talouden eri osioissa ei ainoastaan tehosta työskentelyä, vaan tarjoaa myös sujuvan tavan siirtyä suoraan maksutoimintojen pariin.

Tämä mittava uudistus on osa pidempiaikaista kehitysprojektiamme. Pyrimme päivittämään käyttäjäkokemuksen vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita, mutta myös varautumaan tulevaisuuden haasteisiin.

Käyttäjät keskiössä päivityksissä

Tampuurin käyttäjät ovat tärkeässä roolissa kehitystyössämme. Uudistukset tehdään aina käyttäjiämme tarpeita silmällä pitäen. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen päivitys hyödyttää käyttäjiä ja vastaa heidän tarpeisiinsa.

Uudistuksen jälkeen asukkaat näkevät tulevat maksunsa kuukauden etukäteen. Erääntyneet maksut ja kokonaismäärä tältä ajalta ovat esillä saldoerittelyssä. Tämän muutoksen myötä he voivat seurata omaa taloudellista tilannettaan paremmin ja suunnitella maksuja etukäteen.

Maksut-sivun päivittäminen parantaa käsitystä tulevista taloudellisista velvoitteista

Maksut-sivu saa myös päivityksen ja näyttää tulevat maksut kuukauden ajalta, antaen käyttäjille paremman kuvan tulevista taloudellisista velvoitteistaan.

Haluamme jatkuvasti kehittää Tampuuria tarpeidenne mukaan. Läpinäkyvyyden lisääminen maksujen seurannassa on vain yksi askel tällä matkalla kohti selkeämpää ja kattavampaa talouden seurantaa. Jatkamme työskentelyä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Osana tätä kehitystä olemme äskettäin lanseeranneet uuden maksamisen tuotteen, joka helpottaa asukkaiden maksuliikennettä ja parantaa läpinäkyvyyttä. Tämä palvelu tarjoaa monipuoliset maksuvaihtoehdot ja sujuvan vuokranmaksun Tampuurissa milloin tahansa. Tutustu maksamiseen tästä!

 

Maksaminen sähköisissä palveluissa

 

Tampuuri logo
Tampuuri logo