Maksaminen sähköisissä palveluissa (powered by Visma Pay)

Tampuurin ”Maksaminen sähköisissä palveluissa” -toiminto tarjoaa asukkaille kätevän ja turvallisen keinon hoitaa vuokranmaksu tai muita kuluja. Tämä palvelu tarjoaa laajan valikoiman eri maksutapoja, joiden joukosta asukkaat voivat valita itselleen sopivimman. Maksujen suorittaminen on nopeaa ja helppoa – laskun voi maksaa milloin ja missä tahansa, jolloin se mahdollistaa vaivattoman vuokranmaksun sähköisesti. Tampuurin kautta tapahtuva maksaminen auttaa vuokranantajia paremmin koordinoimaan maksuliikennettä ja vähentämään myöhästymis- tai virheiden riskiä.

Maksaminen tarjoaa monia etuja käyttäjilleen. Se on suunniteltu olemaan tarkka ja helppokäyttöinen, välttäen potentiaaliset virheet ja ongelmat laskutuksessa. Lisäksi tallentamalla maksut automaattisesti järjestelmä helpottaa maksuhistorian seurantaa ja vuokranantajan laskutusta.

Turvallinen ja helppo tapa hallinnoida kuluja

Maksupalvelumme on turvallinen ja luotettava. Käytämme suojattua Visma Pay -palvelua, joka tarjoaa useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten Visa- ja Mastercard-korttimaksut sekä MobilePay, Pivo ja Siirto. Järjestelmä on suunniteltu niin, että asukas voi suorittaa maksun missä tahansa, tarjoten tehokkaan ja joustavan tavan hoitaa maksuja.

Asukkaat voivat maksaa kaikki vuokranantajan veloitukset, kuten vuokranmaksun, vakuuden ja/tai ennakkovuokran maksun, lukemalaskut ja erillislaskut, mikä parantaa käyttäjien kokemusta ja auttaa vuokranantajia hallitsemaan asukkaan laskutusta tehokkaammin.

Asukkaan laskut ovat nähtävillä Tampuurissa, jossa vuokranantaja voi tarkastella avoinna olevia laskuja ja ilmoituksia. Asukas voi suorittaa avoimet lukema- ja erillislaskut, sekä saldon maksut Visma Pay -palvelussa Maksaminen-osiossa, ja ne siirtyvät suoraan Tampuurin maksuvalvontaan. Asukkaan on myös mahdollista seurata omia maksujaan Suoritukset-osiossa ja Tampuuri-käyttäjät voivat tarkistaa suoritukset reskontran suoritusraporteissa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua maksamisen käytössä, ota yhteyttä asiakastukeemme tai myyntiin.

Huomaathan, että palvelun käyttö Tampuurissa edellyttää Tampuurin asukassivujen ja hakemisen aikaisten palveluiden käyttöä.