Tampuuri Pääkäyttäjäkoulutus

llmoittaudu mukaan Tampuurin 2024 Pääkäyttäjäkoulutukseen! Tampuurin pääkäyttäjäkoulutus soveltuu niin uusille pääkäyttäjille kuin pääkäyttäjäoikeudet jo omaaville henkilöille, joilla on tarve päivittää osaamistaan.

Osallistumalla tähän koulutukseen henkilö saa Tampuurin pääkäyttäjäoikeudet. Henkilö merkitään Tampuuri Pääkäyttäjäksi Visma Real Estaten järjestelmään, jolloin hänellä on oikeus olla yhteydessä Tampuuritukeen. Tampuurin Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tampuurin asetuksia, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia, sekä neuvoa muita käyttäjiä Tampuurin käytössä.

Seuraava pääkäyttäjäkoulutus järjestetään alku syksystä ja ilmoittautuminen koulutuksiin avataan myöhemmin. Pääkäyttäjäkoulutus on kaksipäiväinen, ja osat järjestetään verkkototeutuksena. Pysy kuulolla!

 

Koulutuksen hinnasto:

1-2 osallistujaa / yritys 690€ / hlö

3 osallistujaa / yritys 330€ / hlö

4+ osallistujaa / yritys 250€/ hlö

(ALV 0 %, laskutetaan jälkikäteen)

 

 

Koulutuksen sisältö:

Pääkäyttäjäkoulutus on kattava peruskoulutus Tampuurin käyttöön, jossa käydään läpi Tampuurin tärkeimmät toiminnallisuudet. Koulutus tarjoaa selkeän kuvan Tampuurin kokonaisuudesta ja siitä, miten eri osat vaikuttavat toistensa toimintaan. Käsiteltävät asiat näet alla:

 

Tampuurin yleinen esittely

Moduulit ja toiminnot

Tukipyyntöjen lähetys ja pääkäyttäjän rooli

Ohjeet

 

Käyttäjähallinta

Käyttäjien lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen

Käyttöoikeusroolit ja niiden hallinta

 

Rekisterit

Yritysrekisteri

Henkilörekisteri

Kohderekisteri

Osakerekisteri

 

Dokumenttipankki

Oikeuskäytännöt

 

Raportointi

Raportoinnin eri mahdollisuudet

 

Huollon ohjaus

Huoltokirja

Ilmoitushallinta

 

Reskontran asetukset

Ylläpito