Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

27.9.2021

Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta

Vietämme töissä merkittävän osan ainutkertaisesta elämästämme ja siksi on väliä, millaista töissä on. Mielekäs työ tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa itseä ja toimiva työyhteisö päivittäisen sosiaalisen verkoston, johon kuulua. Visma Real Estatella tavoittelemme sitä, että työ on aidosti mielekäs osa työntekijöidemme elämää; asia, joka ylläpitää niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta.

Pyrimme ottamaan huomioon jokaisen työntekijämme yksilöllisen tilanteen, jotta työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen olisi mahdollisimman mutkatonta. Toivomme, että näin työntekijöidemme työhyvinvointi heijastuisi hyvinvoinniksi myös siviilielämän puolelle.

Rakennamme arkipäivän hyvinvointia joka päivä työyhteisömme eri tasoilla, hyvin arkipäiväisillä ja pienilläkin teoilla. Vahvassa roolissa ovat  toki hyvä johtaminen, toimivat työnjaot, selkeät toimenkuvat sekä tavoitteet.

Arjen hyvinvointia lisäävät näiden lisäksi pienet arjen käytännöt, selkeät yhdessä sovitut toimintatavat sekä normit. Ihan yhtä tärkeää on myös jokaisen yksittäisen työntekijän vastuullinen, toisista välittävä ja ystävällinen käytös muita kohtaan. Pienillä asioilla on toistuessaan suuri merkitys, niin hyvässä kuin pahassakin.

Työntekijälähtöinen malli työntekoon

Hiljalleen alamme olla jälleen uuden tilanteen äärellä, kun maailma alkaa avautua ja pääsemme toivottavasti aloittamaan uudenlaisen arjen pandemian jälkeen. Tämä pandemian jälkeinen aika on tällä hetkellä kuuma puheenaihe yrityksissä. Montako päivää tehdään etänä, millaiseksi työskentely-ympäristöt tulisi muuttaa, jne.

Pandemian aiheuttama poikkeusaika on kestänyt niin kauan, että jokaiselle työntekijällemme on muotoutunut omanlainen, toimiva arki etänä. Ja toimivaa mallia emme halua rikkoa. Mekin olemme tietyt raamit sopineet, mutta haluamme työnantajana tarjota työntekijälähtöisen mahdollisuuden tehdä työtä tavalla, joka kullekin yksilölle sopii parhaiten. Kaikkien on työ on arvokasta ja tärkeää riippumatta miten ja missä työ tehdään. Sen vuoksi mahdollistamme työntekijöillemme työnteon etänä, hybridimallilla tai täysin toimistolla – kukin on vapaa valitsemaan itselleen parhaiten sopivan tavan.

Toimivan yhteistyömallin kehittäminen on äärimmäisen tärkeää, joten skannaamme jatkuvasti ympäristöämme sekä toimintaamme ja mukaudumme ketterästi sen mukaan, mitä vaateita nousee esiin.

Tässä kohtaa olemme yhdessä sopineet tietyt asiat kasvokkain tehtäviksi, esimerkiksi workshoppaaminen kasvokkain on mielestämme tuloksellisinta tehdä paikan päällä. Mielestäni on kuitenkin tärkeintä, että kokeilemme yhdessä henkilöstön kanssa erilaisia toimintatapoja ja muutamme niitä sen mukaan kuin koemme tarpeelliseksi.

Ajattelen, että hyvinvoivat työntekijät ovat menestymisemme perusta, hyvinvoiva työntekijä tekee työnsä hyvin – paikasta riippumatta.

Salla Arvonen, HR-director, Visma Real Estate

Salla on ollut puhumassa myös Suomi-Areenalla 14.7.2022 työn kuormittavuudesta ja töissä jaksamisesta. Katso tallenne tästä.

 

Vaikka meillä ei olisikaan juuri avoimia paikkoja niin etsimme aina mutkattomia henkilöitä joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen Visma Real Estaten urasivuilla!

Tampuuri logo
Tampuuri logo