Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

HR Manager Emilia Boman: “Tampuuri on kannustava, välittävä ja luotettava. Täällä on kivaa olla töissä!”

18.9.2020

HR Manager Emilia Boman: “Tampuuri on kannustava, välittävä ja luotettava. Täällä on kivaa olla töissä!”

Nimeni on Emilia Boman ja työskentelen Visma Tampuurilla HR-tiimissä. Olen mukana lähes kaikessa mitä työsuhteen elinkaareen kuuluu, aina työpaikkailmoituksesta työtodistuksiin saakka. 

Ennen Tampuuria olin töissä Stockmannilla 14 vuotta. Aloitin Herkusta ja ehdin tutustumaan useampaan toimipisteeseen ja tehtävään, esimerkiksi HR:n ja johdon assistentin tehtäviin, sekä monenlaisiin projekteihin.

Tampuurille päädyin 1,5 vuotta sitten, kun näin HR Directorimme Sallan jakaneen työpaikkailmoituksen Facebookissa. En voinut olla hakematta, sillä tiesin, että tehtävä olisi urani kannalta loistava tilaisuus.  Lopetinkin äitiyslomani suunniteltua aikaisemmin saatuani paikan Tampuurilta HR & markkinointikoordinaattorina. Customer & People Success Managerina aloitin viime syksynä.

Isoimpana onnistumisena Tampuurilla koen olevan uuden perehdytysmateriaalin luominen. Onnistunut työntekijälähtöinen perehdystys hyödyttää molempia osapuolia, sekä Tampuuria että aloittajaa. Materiaalin avulla pyritään tekemään aloituksesta mahdollisimman helppo ja mukava niin esimiehille kuin uudelle tampuurintekijällekin. Kehittämistyö jatkuu, mutta olemme hyvällä polulla. Perehdytys joutuikin testiin kun keväällä siirryimme kokonaan kotikonttoreille ja myös perehdytys toteutettiin etänä. Saadun palautteen perusteella, perehdytysprosessi toimi kuitenkin myös etänä hyvin!

Tampuuri on kannustava, välittävä ja luotettava. Täällä on kivaa olla töissä! Työnkuvani on mielenkiintoinen, laaja ja monipuolinen, jolloin oma osaamiseni karttuu jatkuvasti uusien haasteiden kautta. Aina saa apua ja tukea kun sitä tarvitsee, minkä lisäksi työkaverit ovat loistavia!

Emilia Boman, Customer & People Success Manager, Visma Tampuuri

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo