Koli – Korkeuksissa Pohjois-Karjalan sydämessä

Tampuurin matka kohti vuoden 2024 päivitysjulkaisuja alkaa maaliskuussa Kolin kansallismaisemasta – historialliselta paikalta, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan sydämessä. Koli, jylhine harjanteineen ja järvineen, on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista maisemista, joka on houkutellut taiteilijoita, matkailijoita ja luonnon ystäviä jo kymmenien vuosien ajan.

Koli on kansallismaisemamme, jossa luonnon kauneus ja historia yhdistyvät. Sen korkeimmalla kohdalla oleva Ukko-Koli kohoaa 347 metriä merenpinnan yläpuolelle ja tarjoaa huikeat näkymät Pieliselle, joka on pinta-alaltaan Suomen neljänneksi suurin järvi.

Koli on symboli kotimaisuudesta ja perinteestä, jonka Kolin kansallispuiston hoitajat ja sen lukemattomat kävijät suojelevat ja vaalivat. Tampuuri yhdistyy Koliin siinä, että molemmat tarjoavat luotettavaa opastusta ja tietoa. Tampuurin ohjelmisto auttaa kiinteistöjen omistajia ja isännöitsijöitä hallitsemaan kiinteistöjään tehokkaasti ja varmistamaan niiden turvallisuuden ja käytettävyyden.

Koli-julkaisumme tuo Tampuuriin useita uusia päivityksiä ja toimintoja. Webinaarissa tulemme esittelemään mm. seuraavia toiminnallisuuksia:

Palvelupyyntöjen käsittelyn helpottamiseksi tuomme sopimusnäkymän palvelupyynnöille, joka mahdollistaa nopean viestinnän osapuolelle.

Tampuurin ”Oma Talous” -osioon on tehty parannuksia, jotka hyödyttävät kaikkia asukassivun käyttäjiä. Jatkossa käyttäjillä on 30 päivän näkyvyys maksutietoihin. Aiheesta voi lukea lisää erillisestä blogista!

Tampuurin odotettu Varauspalvelu mahdollistaa autopaikkojen ja saunavuorojen varaukset sujuvasti ja helposti suoraan käyttöliittymässä.

Tulossa myös paljon muuta!

Koli ei ole pelkästään kansallismaisema, vaan myös rikas kulttuurikohde, jossa vierailijat voivat tutustua alueen historiaan ja nauttia upeista luontomaisemista. Alueella on myös monia luontopolkuja, laskettelurinteitä ja muita aktiviteetteja – tarjoten vierailijoille mahdollisuuden kokea luonnossa liikkuminen ja ulkoilu parhaimmillaan. Koli on todellinen helmi Pohjois-Karjalan sydämessä.

 

Koli-julkaisuwebinaari

Järjestimme 21.3.2024 webinaarin, jossa kävimme läpi Koli-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa käymme läpi viimeisimmät kumppanikuulumiset. Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille!

 

Katso webinaarin tallenne:

Koli 2024 julkaisuwebinaari (21.3.2024)

.

Tutustu esitysmateriaaliin