Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Tampuuri Talent on kiireisen kiinteistöammattilaisen koulutusympäristö

20.10.2021

Tampuuri Talent on kiireisen kiinteistöammattilaisen koulutusympäristö

Nykyään Tampuuri-kouluttautuminen onnistuu joustavasti ilman, että työaikaa kuluu koulutuksiin matkustamiseen. Itseoppimisympäristö onkin erinomainen vaihtoehto silloin, kun fyysisiin koulutuksiin osallistuminen on haastavaa aikataulun tai pitkän välimatkan takia. Tampuuri Talentin avulla voit aikatauluttaa kouluttautumisen vapaasti muiden työtehtävien väliin ja opiskella Tampuurin toiminnallisuuksia itsenäisesti. Tampuuri Talentia käyttääkin jo yli 1300 Tampuuri-käyttäjää.

Mitä Tampuuri Talent sitten oikein löytyy?

Tampuuri Talentista löydät kaikki Tampuurin toiminnot ja prosessit helppoina kokonaisuuksina. Voit keskittyä opiskelussa erikseen jokaiseen Tampuuri-tuotteeseen tai suorittaa paketoituja opintopolkuja. Esimerkiksi tämän hetken suosituimmat opintopolut käsittelevät Ilmoitushallinnan sekä Huoltokalenterin toimintoja.

Olitpa sitten huollon asiantuntija, järjestelmän pääkäyttäjä tai reskontranhoitaja, Tampuuri Talentissa voit opiskella työhösi liittyvät Tampuuri-toiminnot kätevästi, sillä Tampuuri Talentista löytyy jokaiselle sopivia opintopolkuja. Oppimateriaalit on suunniteltu niin, että omaa osaamistaan voi kartuttaa seuraavalle tasolle ajasta ja paikasta riippumatta; niin kentällä, kotona kuin toimistollakin.

Näkymä Tampuuri Talentin koulutusympäristöstä, jossa löytyy opiskelumateriaaleja kaikista Tampuurin tuotteista ja moduuleista.

Etuina helppo käyttö ja päivittyvä sisältö

Itseopiskelumateriaalista on haluttu tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen, joten materiaali on paloiteltu pienempiin kokonaisuuksiin. Monipuolisia koulutusmateriaaleja löytyy sekä tekstinä että videoina, joten voit itse valita, missä muodossa haluat opiskella Tampuurin ominaisuuksia.

Tampuurin toiminnallisuudet päivittyvät jatkuvasti, ja Tampuuri Talent auttaa sinua pysymään kehityksessä mukana, sillä myös Tampuuri Talentin sisältöä päivitetään jatkuvasti. Tampuuri Talentia voi käyttää apuvälineenä myös jo kertaalleen opittujen taitojen kertaamiseen, jotta oma Tampuuri-osaaminen pysyy ajan tasalla. Tampuuri-kouluttautuminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

Miten pääsen Tampuuri Talentiin ja mistä saan tunnukset?

Tampuuri Talent on helppo ottaa käyttöön. Tarvitset vain tunnukset kirjautuaksesi Tampuuri Eteiseen. Kun olet kirjautunut Eteiseen, paina ylävalikosta otsikkoa ”Talent”. Tampuuri Talent on tarkoitettu kaikille Tampuurin käyttäjille. Sinun ei siis tarvitse olla Tampuurin Pääkäyttäjä saadaksesi tunnukset Tampuuri Talentiin.

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia Eteiseen, tilaa maksuttomat käyttäjätunnukset Tampuurin koulutustiimiltä sähköpostilla osoitteesta: tampuuri.koulutus@visma.com. Ilmoitathan viestissä etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi.

Muista hyödyntää tarjous: Tampuuri Talent on ilmainen käyttää vuoden 2022 loppuun saakka!

Tampuuri logo
Tampuuri logo