Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Tampuurin uudet tuotteet ja ominaisuudet kevään 2021 julkaisussa

21.5.2021

Tampuurin uudet tuotteet ja ominaisuudet kevään 2021 julkaisussa

Tampuuri kehittyy jatkuvasti, kun parannamme nykyisiä ominaisuuksia ja luomme uusia vastaamaan tämän hetken tarpeisiin. Kevään 2021 julkaisu on kooste Tampuurin uusista tuotteista ja ominaisuuksista.

Teemme julkaisuja kolme kertaa vuodessa; keväällä, syksyllä ja talvella. Jokainen julkaisu lanseerataan webinaarissa tai Tampuurin Käyttäjäpäivillä. Julkaisuista saa lisätietoa uutiskirjeistä ja Eteisestä. Tampuuria päivitetään jatkossakin kerran viikossa, eivätkä kausijulkaisut vaikuta viikkopäivityksiin. Uudella julkaisumallilla pyrimme siihen, että tarjoamme avoimemman näkymän Tampuurissa tapahtuvaan kehitykseen.

Uutuudet helpottavat Tampuurin käyttämistä: aikaa säästyy ja työstäsi tulee mielekkäämpää

Kevään 2021 julkaisussa olemme keskittyneet ominaisuuksiin, jotka mahdollistavat tehokkaamman asiakaspalvelun asiakkaillemme mm. parantamalla Tampuurin raportointia ja automaation tasoa. Graafinen raportointi vastaa asiakkaiden tarpeeseen tehdä raportointia itse suoraan Tampuurin käyttöliittymässä. Sähköinen ulosotto lisää automaatiota ja poistaa turhia työvaiheita silloin, kun asiakas hoitaa itse perintäprosessin sähköisen haastamisen kautta. Sähköisen maksusitoumuksen tavoitteena on sujuvoittaa vuokraustapahtumaa, jos huoneistoon muuttava asukas tarvitsee Kelan maksusitoumuksen vuokravakuuteen. Tutustu tarkemmin Kevään 2021 julkaisuun Eteisessä.

Kehittäminen jatkuu läpi vuoden – myös syksyllä luvassa uutuuksia ja tietoa Tampuurin tuotteista

Tämän vuoden toinen julkaisu on syksyllä 1.10.

Kiinnostuitko?

Katso webinaaritallenne 

Tampuuri logo
Tampuuri logo