Ylläs – Pohjoisen kesätaian ja aktiivisen loman yhtymäkohta Lapin sydämessä

Tampuurin elokuun päivitysjulkaisu kutsuu meidät Ylläkselle, Lapin sydämeen. Ylläs tarjoilee huikeat maisemat ja mahdollisuudet nauttia puhtaasta pohjoisen luonnosta, samalla kun se houkuttelee kävijöitä erilaisiin aktiivisiin seikkailuihin. Ylläksellä pääsee kokemaan kaikkea rauhoittavista vaellusreiteistä vihreissä metsissä, haastaviin maastopyöräilyreitteihin ja melomiseen kristallinkirkkailla järvillä.

Kesäinen Ylläs näyttäytyy yhtä rikkaana kuin talvinen vastineensa, tarjoten erinomaiset mahdollisuudet kesävaellukseen ja SUP-lautailuun. Luonto- ja liikunnanharrastajat löytävät Ylläksen luontokeskuksesta ja sen läheisestä kansallispuistosta paikan, jossa he voivat kokea aidon kosketuksen luontoon. Alue mahdollistaa unohtumattomat hetket täynnä aktiivista seikkailua tai rauhoittumista Lapin kesässä.

Ylläs-julkaisumme tuo Tampuuriin useita uusia päivityksiä ja toimintoja. Webinaarissa tulemme esittelemään mm. seuraavia toiminnallisuuksia ja parannuksia:

Parannuksia varauspalveluun

Kaksivaiheinen tunnistautuminen kirjautumiseen

Uudistettu sähköinen irtisanomispyyntö

Liitepalveluun tehdään parannuksia ja se tuodaan nyt hakemukselle asti

Selkeytämme asukassivujen maksamista

Jatkamme myös taustalla tehtäviä tietoturvapäivityksiä ja pakollisia rajapintakehityksiä.

Sekä paljon muuta!

 

Ylläs-julkaisuwebinaari

Järjestämme 22.8.2024 klo 9 – 9.30 webinaarin, jossa käymme läpi Ylläs-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa käydään läpi tuoreimmat kumppani kuulumiset.