Vuokatti – Kiehtova yhdistelmä luontoa ja liikuntaa Kainuun sydämessä

Toukokuun Tampuurin päivitysjulkaisu vie meidät Kainuun sydämeen, upeaan Vuokattiin – kohteeseen, jossa luonto ja liikuntamahdollisuudet muodostavat ainutlaatuisen ja houkuttelevan kokonaisuuden. Vuokatti tunnetaan 13 peräkkäisen vaaran jonosta, joista korkein, Porttivaara, kohoaa huimat 345 metriä merenpinnan yläpuolelle. Vaaroilta avautuvat uskomattoman laajat näkymät alueen sinisiin järvimaisemiin ja metsäisen luonnon syleilyyn. Kansallismaisemana Vuokatti tarjoaa monimuotoisesti niin kävijöilleen kuin asukkailleenkin unohtumattomia elämyksiä.

Vuokatti on suosittu sekä urheilun että matkailun näkökulmasta. Alue tarjoaa useita eri aktiviteetteja luppoajan viettoon, kuten monipuoliset vaellusreitit, joilla voi nauttia vehreästä luonnosta ja ihailla maisemia. Vuokatista löytyvät esimerkiksi Vuokatin urheiluopisto, laskettelukeskus sekä Katinkullan lomakeskus ja kylpylä.

Vuokatti-julkaisumme tuo Tampuuriin useita uusia päivityksiä ja toimintoja. Webinaarissa tulemme esittelemään mm. seuraavia toiminnallisuuksia ja parannuksia:

Kehitämme asuntojen tarkastusprosesseja ja parannamme niiden käyttäjäystävällisyyttä.

Selkiytämme avainten palautusprosessia.

Parannamme allekirjoitusprosessin viestintää ja tuomme vuokrasopimukset näkyville asukassivuilla oletuksena tulevaisuudessa.

Uusi Tampuuri liitepalvelu, jonka avulla voit koota asuntovaatimusten liitteet yhteen dokumenttiin nopeasti ja kätevästi!

Jatkamme myös taustalla tehtäviä tietoturvapäivityksiä ja pakollisia rajapintakehityksiä.

Vuokatti on enemmän kuin luonnonkaunis liikuntakohde. Se on historiallisesti rikkaan alueen sydän, jossa kävijä voi ihailla vehmaan luonnon tarinallisuutta ja nauttia sen tarjoamista aktiviteeteista. Vuokatti on todellinen Kainuun aarre, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä jokaiselle matkaajalle.

Vuokatti-julkaisuwebinaari

Järjestimme 16.5.2024 klo 9 – 9.30 webinaarin, jossa kävimme läpi Vuokatti-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa kävimme läpi maksamisen & tekstiviestiheräte kampanjamme. Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille!

 

Katso webinaarin tallenne:

Vuokatti 2024 julkaisuwebinaari (16.5.2024)

.

Tutustu esitysmateriaaliin