Tampuurin matka majakoilla jatkuu – tutustumme Utön majakkaan

Tampuurin matka majakoilla jatkuu, ja tällä kertaa suuntaamme kohti Utön majakkaa, joka on yksi Suomen eteläisimmistä majakoista ja yksi maamme kansallismaisemista. Utö on myös Suomen eteläisin ympärivuotisesti asutettu saari, joka sijaitsee Saaristomerellä noin 10 kilometrin päässä Ahvenanmaan pohjoisimmasta kärjestä.

Utö tunnetaan kauniista luonnostaan, merenkulun historiastaan sekä kansainvälisestä observatoriostaan. Majakan ympäristössä on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Utön kirkko, kahvila-ravintola, museoita sekä luontopolkuja.

Utön majakka on merkittävä maamerkki merenkulkijoille, ja se on auttanut navigoimaan merellä jo yli 200 vuotta. Ensimmäinen majakka rakennettiin saarelle vuonna 1753, mutta nykyinen, 27 metriä korkea majakka valmistui vuonna 1814. Utön majakka on edelleen toiminnassa, ja sen valo välkkyy yhä merellä ohjaamassa merenkulkijoita turvallisesti ohitse.

Tampuurin Utö-julkaisu on osa suurempaa tarinaa, jossa jokainen julkaisu edustaa omaa majakkaansa. Tampuurin majakkamatka kulkee ympäri Suomen rannikkoa, ja jokaisella majakalla on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka yhdistyy Tampuuriin. Utö-julkaisu tuo mukanaan uusia toiminnallisuuksia, joilla helpotetaan kiinteistönhallinnan arkea ja tehostetaan asiakastyötä.

 

Webinaaritallenne: Utö-julkaisuwebinaari

Järjestimme 14.6.2023 webinaarin, jossa kävimme läpi Utö-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa käytiin läpi viimeisimmät kumppanikuulumiset.

Katso webinaarin tallenne:

Utö julkaisuwebinaari 14.6.2023

.

Tutustu esitysmateriaaliin