Tampuurin matka majakoilla tulossa päätökseen – tutustumme Russarön majakkaan

Tervetuloa Russarön majakalle, merellisen historiallisen maamerkin äärelle, joka on Suomenlahden sinivihreiden aaltojen ja karun luonnon kietoma. Tämä eristäytynyt majakka seisoo Hangon edustalla ja toimii merenkulkijoiden turvana Hangon eteläpuolella.

Vuonna 1863 valmistunut Russarön majakka kertoo tarinaa menneen ajan merenkulusta ja on vaikuttavasti selvinnyt ajan myrskyistä. Tornin valo loistaa tänä päivänäkin, opastaen aluksia turvallisesti kotisatamiinsa.

Majakka joka on rakennettu graniittiselle luodolle, ja on muodostunut tuhansien vuosien saatossa, kohoaa 21 metrin korkeuteen ja sen valo kantaa yli 12 meripeninkulman päähän. Russarön tornista avautuvat maisemat ovat huikeat – avomerelle päin levittäytyy ääretön horisontti, ja mantereelle päin voi aistia Hangon rantaviivan kutsuvan siluettinsa.

Majakaan liittyen Russarön saari on ollut strategisesti arvokas ja tarinaa täynnä. Sen luonto ja lähiympäristö ovat ainutlaatuisen monimuotoisia. Saari ja sen majakka ovat kertoneet tarinoita vuosisatojen saatossa, olleet todistamassa historiallisia hetkiä ja toimineet innoituksen lähteenä niin taiteilijoille kuin kirjailijoillekin.

Russarö-julkaisumme vie sinut matkalle tämän ikonisen majakan juurelle. Annamme kiinteistöalan ammattilaisille kattavan käsityksen siitä, miten perinteet ja modernit teknologiset ratkaisut voivat yhdistyä saumattomasti yhteistyössä. Uusilla kehityksillä uudistamme kiinteistöhallintaa ja varmistamme, että asiakkaidemme tarpeisiin vastataan entistä paremmin.

Tutustu kanssamme siihen, miten Tampuuri valaisee polkua kohti tulevaisuuden kiinteistöhallintaa – aivan kuten Russarön majakka valaisee merenkulkijoiden tietä läpi myrskyisien öiden.

Tampuurin Russarö-julkaisu on osa suurempaa tarinaa, jossa jokainen julkaisu edustaa omaa majakkaansa. Tampuurin majakkamatka kulkee ympäri Suomen rannikkoa, ja jokaisella majakalla on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka yhdistyy Tampuuriin. Russarö-julkaisu tuo mukanaan uusia toiminnallisuuksia, joilla helpotetaan kiinteistönhallinnan arkea ja tehostetaan asiakastyötä.

 

Webinaaritallenne: Russarö-julkaisuwebinaari

Järjestimme 25.1.2024 klo 9.00 – 9.30 webinaarin, jossa kävimme läpi Russarö-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa kuulet myös viimeisimmät kumppanikuulumiset.

 

Katso webinaarin tallenne: 

Russarö 2024 julkaisuwebinaari (25.1.2024)

.

Tutustu esitysmateriaaliin