Tampuurin matka majakoilla jatkuu – tutustumme Isokarin majakkaan

Tampuurin seikkailu majakoiden maailmassa jatkuu, ja tällä kertaa suuntaamme kohti Isokaria, joka on yksi Saaristomerellä sijaitsevista helmiä. Isokari tunnetaan erityisesti upeasta majakastaan, joka nousee vaikuttavasti saaren maisemasta. Sijaitessaan noin 25 kilometriä Uudestakaupungista, Isokari tarjoaa vierailijoilleen unohtumattoman yhdistelmän historiaa, luontoa ja kulttuuria.

Isokarin majakka on 50 metrin korkeudessaan vaikuttava maamerkki, ja se on ollut merenkulkijoiden luotettava opas jo vuosikymmenten ajan. Voit nauttia paikallisten herkkujen äärellä Isokarin kahvila-ravintolassa ja tutkia saaren monia luontopolkuja. Isokarilla voit myös päästä rapsuttelemaan lampaita, jotka viettävät kesäisin aikansa saarella.

Isokari on paikka, jossa historia herää eloon, ja sen tarinat rikastuttavat vierailijoiden kokemusta. Isokari-julkaisumme tuo tämän ainutlaatuisen saaren lähemmäs kiinteistöalan ammattilaisia. Se tarjoaa uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat kiinteistönhallintaa ja auttavat asiakkaitamme saavuttamaan parempia tuloksia.

 

Tampuurin Isokari-julkaisu on osa suurempaa tarinaa, jossa jokainen julkaisu edustaa omaa majakkaansa. Tampuurin majakkamatka kulkee ympäri Suomen rannikkoa, ja jokaisella majakalla on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka yhdistyy Tampuuriin. Isokari-julkaisu tuo mukanaan uusia toiminnallisuuksia, joilla helpotetaan kiinteistönhallinnan arkea ja tehostetaan asiakastyötä.

 

Webinaaritallenne: Isokari-julkaisuwebinaari

Järjestimme 20.9.2023 webinaarin, jossa kävimme läpi Isokari-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa käytiin läpi viimeisimmät kumppanikuulumiset.

Katso webinaarin tallenne:

Isokari-julkaisuwebinaari 20.9.2023

.

Tutustu esitysmateriaaliin