Bengtskär – Pohjoismaiden korkein majakka

Tampuurin matka kohti vuoden 2023 päivitysjulkaisuja alkaa huhtikuussa Bengtskärin majakalta – historialliselta saarelta, joka sijaitsee Suomenlahden aalloilla. Bengtskär on yksi Suomen tunnetuimmista majakoista, jonka valo on opastanut merenkulkijoita jo yli sadan vuoden ajan.

Saarella on rikas historia, joka ulottuu aina 1600-luvulle saakka, kun venäläiset rakentivat ensimmäisen majakan paikalle. Nykyinen majakka on peräisin vuodelta 1906 ja se on Pohjoismaiden korkein. Kokonaisuudessaan majakka kohoaa 52 metriä merenpinnan yläpuolelle. 

Bengtskärin majakka on symboli turvallisuudesta ja avusta, jonka merenkulun ammattilaiset tarjoavat. Tampuuri yhdistyy Bengtskärin majakkaan siinä, että molemmat tarjoavat luotettavaa opastusta ja turvaa. Tampuurin ohjelmisto auttaa kiinteistöjen omistajia ja isännöitsijöitä hallitsemaan kiinteistöjään tehokkaasti ja varmistamaan sen turvallisuuden.

Bengtskär

Bengtskärin majakka on myös suosittu matkailukohde, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua saaren historiaan ja nauttia upeasta merimaisemasta. Saarella on myös mahdollista majoittua majakkamestarin talossa ja kokea majakan elämää lähietäisyydeltä. Bengtskärin majakka on todellinen helmi Suomenlahden keskellä.

 

 

Webinaaritallenne: Bengtskär-julkaisuwebinaari

Järjestimme 19.4.2023 webinaarin, jossa kävimme läpi Bengtskär-julkaisun tärkeimmät uudet ominaisuudet ja päivitykset Tampuurissa. Lisäksi webinaarissa käytiin läpi viimeisimmät kumppanikuulumiset.

Katso webinaarin tallenne:

Bengtskär julkaisuwebinaari 19.4.2023

.

Tutustu esitysmateriaaliin