Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Ulkoistettuun asiakaspalveluun erikoistunut DialOk ja Visma Sirius yhteistyöhön

29.11.2023

Ulkoistettuun asiakaspalveluun erikoistunut DialOk ja Visma Sirius yhteistyöhön

Visma Siriuksen kumppanuusohjelman päätavoite on tuoda helpotusta asiakkaidemme arkeen. Yhteistyömme ulkoista asiakaspalvelua tarjoavan DialOk:n kanssa tuo kumppanuusohjelmaan erinomaisen lisän.

Kuvassa: Petri Harjula, Head of Partnerships, Visma Sirius & Markku Salminen, Sales manager, DialOK

Asiakkaamme painivat usein resursointihaasteiden kanssa, joiden syyt löytyvät loppuasiakkaiden kasvaneista vaatimuksista joustavimmille palveluajoille sekä toistuvasti yllättävistä ruuhkahuipuista. Ympärivuorokautinen laadukas palvelu on taitolaji, johon voidaan tuoda ratkaisu DialOk:n palvelun avulla.

DialOk on kotimainen ja Avainlippu-merkitty toimija, joka on tuottanut asiakaspalvelua ja vaihteenhoitoa jo yli 20 vuotta ja tarjoaa yksilöllisen ratkaisun monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamiseksi. DialOk:n kanssa asiakaspalvelun ulkoistaminen on helppoa, sillä ammattitaitoinen ja Tampuurin käyttöön perehtynyt henkilöstö sujahtaa osaksi asiakkaan prosesseja lähes huomaamattomasti. Käyttämämme monikanavainen asiakaspalvelujärjestelmä Tampuuri-integraatiolla on omaa tuotantoamme sisaryhtiömme Line Carrierin kautta, jota myydään myös suoraan yritysasiakkaille.

”Tarjoamme luotettavan tavan hallita asiakaspalvelun kokonaisuutta ja tuottaa ensiluokkaisia palvelukokemuksia”

”Tarjoamme Tampuuria käyttäville toimijoille luotettavan tavan hallita asiakaspalvelun kokonaisuutta ja tuottaa ensiluokkaisia palvelukokemuksia niin puhelimessa kuin muitakin nykyaikaisia kanavia käyttäen, kustannustehokkuutta ja innovatiivisia teknisiä ratkaisuja unohtamatta”, kertoo DialOk:n toimitusjohtaja Risto Apell.

Lisätietoja:

Visma Sirius
Petri Harjula, Head of Partnerships
petri.harjula@visma.com
+358408684450

DialOk
Risto Apell, toimitusjohtaja
risto.apell@dialok.fi
+358447363110

 

Lue lisää DialOK:sta.

 

 

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo