Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Visma Real Estate Forum ‘23 valaisee marraskuun

9.10.2023

Visma Real Estate Forum ‘23 valaisee marraskuun

Marraskuussa Visma Real Estate Forum kokoaa yhteen kiinteistöalan toimijat, asiantuntijat ja kumppanit

 

Visma Real Estate Forum järjestetään 22.11.2023 Helsingin Scandic Marina Congress Centerissä.

 

 

Kohdataan yhdessä!

Kuuntelimme tapahtuman järjestämisessä asiakkaidemme palautetta ja otimme huomioon myös yleisemmin talouden tilanteen – ja totesimme, että ennen kaikkea haluamme kohdata mahdollisimman monia asiakkaistamme, kumppaneistamme ja uusista tuttavuuksistamme kasvokkain. 

Siksi VRE Forum ‘23 -päiväohjelma on osallistujille ilmainen! Käytännön pakottamana joudumme kuitenkin rajaamaan ilmaisten osallistujien määrän enimmillään viiteen henkilöön kustakin organisaatiosta. Yli viiden henkilön ylittävistä ilmoittautumisista laskutetaan 149 € (alv 0 %). 

Viihdettä ja verkostoitumista pullollaan olevan iltaohjelman ja siihen sisältyvän illallisen hinta on niin ikään 149 € (alv 0 %) /osallistuja.

 

Rautaista asiaa ja timanttista viihdettä

Forumin päivässä on luvassa muun muassa kiinteistöalan ja digitalisaation ammattilaisten puheenvuoroja aina Maanmittauslaitokselta ja Kira Hubilta isännöintialan rautaisiin ammattilaisiin asti. Myös kollegoiden väliselle keskusteluille ja maittaville tapahtumatarjoiluille on varattu oma aikansa. 

Mukana tapahtumassa ovat totta kai myös Visma Real Estaten ohjelmistot Tampuuri, Hausvise ja IA5. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja esittämään mieltäsi askarruttavat kysymykset! 

Iltaohjelmassa nautitaan herkullisesta illallisesta ja vaihdetaan vapaalle Suomen ykkösrivin viihdyttäjien kanssa – mukana menossa henkeäsalpaavan monipuolinen Jarkko Tamminen sekä iltaa tahdittava bilebändi Sense!

Tapahtuman lavalla ääneen pääsevät mm. valovoimaiset Ilkka Halava, Jarkko Tamminen ja Henrik Dettmann.

 

Kiinteistöalan kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia

Forumissa myös asiakkaidemme ja kollegoidemme ääni kuuluu puheenvuoroissa käytännön esimerkkeinä ja kokemuksina. Tapahtumaan osallistumiseen tuomme mukaan aiempaa enemmän interaktiivisuutta mm. oman tapahtumasovelluksen avulla.

Aiemmista vuosista poiketen julkaisut tai ohjelmistoihin liittyvät koulutukset eivät enää ole osa tapahtumaa. Paikan päällä on kuitenkin lähes 40 Visma Real Estaten omaa asiantuntijaa sekä kumppaniemme edustajaa valmiina ajatustenvaihtoon ja verkostoitumiseen!

Kumppanimme osallistuvat tiiviisti päivän ohjelmaan ja sisältöihin. Kannustamme juttutuokioihin tapahtumapäivän ohjelman tauoilla, ruokailujen ohessa sekä kumppaneidemme näyttelytilassa heidän omilla ständeillään. 

 

Ilmoittaudu nyt mukaan

Huom! Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoa Forumista löydät tapahtumasivulta >>

 

Tampuuri logo
Tampuuri logo