Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

CERTEGO ja Visma Sirius yhdistävät voimansa palvelun tehostamiseksi

27.1.2023

CERTEGO ja Visma Sirius yhdistävät voimansa palvelun tehostamiseksi

Ohjelmistoyritys Visma Sirius ja turvallisuusratkaisujen palveluntarjoaja CERTEGO ovat solmineet Suomen mittakaavassa erityislaatuisen yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa yritysten asiakkaiden entistä tehokkaamman palvelemisen. Jatkossa CERTEGOn valtakunnallisesti kattavat lukitus- ja avainhallintapalvelut ovat käytettävissä suoraan Tampuurin kautta, ilman välikäsiä.

Uusi sopimus tuo mukanaan integraatiot CERTEGOn järjestelmien ja markkinoiden johtavan kiinteistönhallinnan sovelluksen Tampuurin välille. Uudet integraatiorajapinnat mahdollistavat reaaliaikaisen keskustelun Tampuurin ja CERTEGOn järjestelmien välillä nopeuttaen ja suoraviivaistaen palvelua. Esimerkiksi asiakkaan Tampuuriin tekemät huoltotilaukset ja niihin liittyvät tiedot ovat jatkossa suoraan CERTEGOn käsiteltävissä.

Yhteistyö tulee helpottamaan erityisesti kiinteistöpäällikön tai isännöitsijän jokapäiväistä työtä. Kiinteistön edustaja pystyy muun muassa tilaamaan palveluja suoraan Tampuurin kautta ja seuraamaan reaaliaikaisesti CERTEGOn tapahtumakirjauksia. Se, että toimijoiden kirjaukset ovat jatkossa näkyvissä yhdessä ja samassa järjestelmässä näkyy loppuasiakkaalle etenkin turvatason nousuna ja palvelun nopeutumisena.

”Olemme iloisia tämän ainutlaatuisen yhteistyön toteutumisesta. Jatkossa meillä on kyky tarjota asiakkaillemme entistäkin läpinäkyvämpää, nopeampaa, tasalaatuisempaa palvelua. Alkava yhteistyö takaa Tampuurin käyttäjille paikallisesti ja valtakunnallisesti korkealaatuiset turva- ja lukituspalvelut”, kommentoi CERTEGOn palvelujohtaja Mirva Viljakainen.

”Certego on mainio lisäys kasvavaan kumppaniohjelmaamme, kun heidän monipuoliset avain- ja lukitusturvallisuuden palvelut tulevat nyt helposti Visma Siriuksen asiakkaiden saataville. Certegolle voi luottaa kaikenlaiset avainhallinnanpalvelut, joita he hallinnoivat asiakkaan Tampuurissa. Tämän myötä kumppaniohjelmastamme löytyy jälleen yksi toimija lisää, joka palvelullaan mahdollistaa asiakkaan fokusoimisen omaan ydinliiketoimintaansa.” tiivistää Visma Siriuksen kumppanuuksista vastaava Petri Harjula.

 

Lisätietoja:

Visma Sirius

Petri Harjula, petri.harjula@visma.com, +358408684450, Head of Partnerships

 

Certego Oy

Mirva Viljakainen, mirva.viljakainen@certego.fi+358 50 3449274, palvelujohtaja

Tampuuri logo
Tampuuri logo