Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Vuokra- ja vastikesaatavien hoitoon lisää tehoa Visma Tampuurin ja Intrumin pakettiratkaisulla

10.11.2021

Vuokra- ja vastikesaatavien hoitoon lisää tehoa Visma Tampuurin ja Intrumin pakettiratkaisulla

Kiinteistöalan ohjelmistoasiantuntija Visma Tampuuri Oy ja luotonhallintapalveluita tarjoava Intrum Oy laajentavat kumppaniyhteistyötään ja tarjoavat nyt sekä myyntireskontra- että perintäpalvelut Tampuurin käyttäjille. Markkinan kysyntään vastataan uudella pakettiratkaisulla, joka tuo lisätehoa vuokra- ja vastikesaatavien hoitoon.

Intrumin ja Visma Tampuurin ennestään vahva kumppaniyhteistyö laajenee, kun nyt myös myyntireskontrapalvelu tuotetaan Tampuuri-ohjelmiston kautta. Intrumin perintäpalvelut ovat olleet Visma Tampuurin asiakkaiden käytössä jo vuodesta 2013 alkaen.

Tampuurin käyttäjät saavat nyt luotonhallinnan kokonaisratkaisun aina reskontranhoidosta perintävaiheeseen asti vaivattomasti käyttöönsä. Yhteinen rajapintamme varmistaa, että erääntyneet saatavat siirtyvät muistutusvaiheessa vuokrareskontrasta automaattisesti Intrumille jatkotoimenpiteitä varten. Asiakkaamme rahankierto tehostuu, ennustettavuus paranee ja luottotappiot vähenevät,” summaa ratkaisun etuja Erkki Ahonen, Visma Tampuurin kumppanuuspäällikkö.

Pakettiratkaisun avulla vuokratoimijan reskontranhoidon prosessit myös tehostuvat ja aikaa säästyy ydinliiketoimintaan eli vuokralaisten palvelemiseen. Lisäksi myyntireskontrapalvelun laajentumisen myötä vuokratoimijalle syntyy synergioita, kun molemmat luotonhallinnan palvelut hoidetaan Intrumin toimesta.

Kumppanuuden myötä tarjoamme ensimmäisenä palveluntarjoajana vuokratoimialalle entistä laajemman luotonhallinnan palvelun, joka kattaa myyntireskontranhoidon vuokratoimialan käytetyimmästä järjestelmästä sekä toimialakohtaisen perintäpalvelun. Yhteistyö sisältää myös laajemman asiakaspalvelun, joka on avainasemassa vuokralaisten asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi,” tiivistää Jussi Vienonen Intrumilta.

Intrum Oy

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 markkinoilla Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.

Lisätietoja:

Erkki Ahonen
Kumppanuuspäällikkö
Visma Tampuuri Oy
puh. 040 746 3263
erkki.ahonen@visma.com

Jussi Vienonen
toimialavastaava, kiinteistötoimiala
Intrum Oy
puh. 050 331 0558
jussi.vienonen@intrum.com

Tampuuri logo
Tampuuri logo