Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Vismalle 3. sija Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa

29.4.2021

Vismalle 3. sija Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa

Visma sijoittui hienosti kolmannelle sijalle Suomen Parhaat Työpaikat 2021 -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat tutkimukseen kolmatta kertaa yhdessä. Visma Tampuuri on osa eurooppalaista Visma-konsernia.

Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat kolmatta kertaa yhdessä Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjaan (yli 500 työntekijää) ja sijoittui erinomaisesti 3. sijalle. Visma on yltänyt kärkikolmikkoon jokaisena kolmena vuotena.

Visma palkittiin myös Legends-erikoispalkinnolla 10 vuoden menestyksestä parhaiden työpaikkojen listalla. Ennen Visma-yhtiöiden yhteistä osallistumista menestystä keräsi Visma Solutions -yksikkö.

Great Place to Work® -tutkimus koostuu Trust Index© -henkilöstökyselystä ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävästä Culture Audit© -kyselystä. Visma on onnistunut parantamaan henkilöstökyselyn tulosta vuosi vuodelta. 89 prosenttia vismalaisista vastasi, että kokonaisuudessaan Visma on todella hyvä työpaikka.

“On upeaa huomata, että haasteellisesta vuodesta huolimatta tutkimukseen kuuluvan henkilöstökyselyn tulos parani jälleen. Pitkään jatkunut etätyöarki on vaatinut uudenlaisten toimintatapojen omaksumista, joustoa ja kärsivällisyyttä. Olemme panostaneet merkittävästi etätyön sujuvuuteen ja työntekijöidemme jaksamiseen. Hienot tulokset osoittavat, että olemme yhdessä pystyneet säilyttämään yhteishengen ja positiivisen vireen,” kertoo Country HR Eliisa Valkonen.

Tietoa tutkimuksesta:
Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimus perustuu Great Place to Work® -organisaation yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Lue lisää:

Suomen Parhaat Työpaikat 2021 -listaus. 

Tutustu tarkemmin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksen tuloksiin.

Kiinnostuitko Visma Tampuurista työpaikkana? Tutustu tampuurintekijöihin ja hae meille töihin.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo