Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Visma Tampuurin kumppaniohjelma täydentyy: designtoimisto Infinityn palkitut palvelut mukaan kumppanitarjontaan

21.4.2021

Visma Tampuurin kumppaniohjelma täydentyy: designtoimisto Infinityn palkitut palvelut mukaan kumppanitarjontaan

Kansainvälisesti palkittu strateginen designtoimisto Infinity on liittynyt Visma Tampuurin kumppaniohjelmaan. Yhteistyön tavoitteena on tarjota yrityksiä kehittäviä, strategisen suunnittelun palveluita Visma Tampuurin kumppaneille ja asiakkaille.

Myös Visma Tampuuri on tehnyt Infinityn kanssa yhteistyötä hyödyntämällä yrityksen suunnittelu- ja palvelumuotoiluosaamista.

Strategisen suunnittelun avulla voidaan kehittää kokonaisvaltaisesti ja toimialasta riippumatta yrityksen toimintaa, brändiä, tuotteita tai palveluita – loppukäyttäjälähtöisesti. Infinityn asiantuntemuksen avulla voidaan ratkaista tapa erottua kilpailijoista, kehittää toimintaa ja luoda jotain täysin uutta.

Infinity on työskennellyt tiiviisti kiinteistöalan yritysten kanssa. Kiinteistöalan yrityksille he ovat mm. kehittäneet yritysten liiketoimintaa, palveluita ja strategiaa, sekä toteuttaneet myyntikohteille identiteettejä ja myynti- ja markkinointimateriaalia. Asiakkuuksia Infinityltä löytyy laajasti aina valmistavasta teollisuudesta elintarvikealaan.

”Kilpailu asukkaista on kovaa. Toisilla alueilla on pulaa asunnoista kun toisaalla asunnot ”lojuvat” tyhjinä. Uskon, että oikealla strategisella suunnittelulla voidaan saada kilpailuvaltteja asukkaiden haalimisessa niin haja-asutusalueilla kuin isoissa kaupungeissakin.”, kommentoi Visma Tampuurin kumppanuuspäällikkö Erkki Ahonen ja iloitsee Infinityn liittymisestä kumppaniohjelmaan.

Kun yrityksellesi tulee tarve kehittää tai päivittää yrityksen strategiaa tai visuaalista ilmettä, voitte kääntyä suoraan Infinityn puoleen. Ota yhteyttä niina@infinity.fi tai vieraile sivustollamme.

Infinityn palvelut

  • Strateginen suunnittelu (liiketoiminnan potentiaalin kirkastaminen, yrityksen ydinviestin määrittely, ohjeistukset)
  • Identiteettien suunnittelu ja kehittäminen (visuaalinen aineisto)
  • Digitaalinen palvelumuotoilu ja palvelumuotoilu
  • UX, käyttökokemussuunnittelu
  • Tilasuunnittelu
  • Teollinen muotoilu & tuotesuunnittelu
  • Markkinointi (digitaaliset markkinointi- ja myyntimateriaalit)

Lisätietoja:

Infinity: Niina Ketonen, Strategic Director, niina@ınfinity.fi, 044 555 0631
Visma Tampuuri: Erkki Ahonen, Manager, Partnerships & Ecosystem, erkki.ahonen@visma.com, 040 746 3263

Tampuuri logo
Tampuuri logo