Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Tampuuri Talent: Avaimet ammattitaidon ylläpitoon

20.4.2021

Tampuuri Talent: Avaimet ammattitaidon ylläpitoon

Henkilöstön koulutusta ja ammattitaidon ylläpitoa osataan arvostaa, onhan osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö monelle yritykselle strateginen vahvuus ja jopa kilpailuetu. Mahdollisuus kehittää omaa osaamista edistää myös työntekijän työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. 

Usein uuden oppimiselle voi olla kuitenkin vaikea löytää aikaa arjen kiireessä ja myös koulutuksen kulut saattavat mietityttää. Miten siis varmistaa, että henkilöstön osaaminen on ajan tasalla? Mistä napataan aika koulutuksille ja opiskelulle – ja pidetään koulutuskulut hallinnassa? Ratkaisuna juuri näihin kysymyksiin olemme Visma Tampuurilla kehittäneet itseoppimisympäristö Tampuuri Talentin.

Tampuuri Talent on itseopiskeluympäristö, jossa voi opiskella Tampuurin tuotteiden toiminnallisuuksia sekä tutustua toimialan uusiin tuuliin silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Tavoitteenamme on, että Tampuuri Talentin avulla asiakkaamme voivat varmistua siitä, että henkilöstö, heidän tärkein voimavaransa, pysyy mukana Tampuurin ja kiinteistöalan kehityksessä ja heidän ammattitaitonsa on aina ajan tasalla.

Monipuolista ja ajankohtaista tietoa kiinteistöalalla työskenteleville

Tampuuri Talent sisältää kootusti koulutuksia ja opiskelumateriaalia niin isännöitsijöille, kiinteistön vuokraamisen ja ylläpidon parissa työskenteleville kuin kiinteistöalan taloushallinnon ammattilaisillekin. Tampuuri Talent uudistuu ja päivittyy jatkuvasti, joten Talentin käyttäjät voivat ottaa Tampuurin uudet toiminnallisuudet ja toimialan muutokset haltuun heti tuoreeltaan.

Myös opiskelumateriaalien suunnittelussa on huomioitu erilaiset oppijat ja opiskelutyylit: koulutusmateriaaleja löytyy sekä webinaarien, videoiden että artikkelien muodoissa.

Oppimisympäristö toimii laitteesta riippumatta, eikä Tampuuri Talentilla opiskelu ole siis sidottu tiettyyn aikaan tai paikkaan. Kaikki tieto ja materiaalit ovat saavutettavissa juuri silloin, kun sopiva hetki uuden opiskeluun koittaa!

Opiskele ilmaiseksi vuoden 2022 loppuun asti

Olemme halunneet mahdollistaa uuden oppimisen mahdollisimman monille, yrityksen koosta riippumatta. Tarjoammekin Tampuuri Talentin asiakkaidemme käyttöön maksutta myös vuoden 2022 ajan. Kirjautuminen Tampuuri Talentiin onnistuu samoilla henkilökohtaisilla tunnuksilla kuin Tampuuri Eteiseenkin.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Eteiseen, ota yhteyttä koulutustiimiimme alla olevalla lomakkeella tai Ota yhteyttä -sivun kautta. 

Lue lisää

Tutustu Tampuuri Talentiin

Klikkaa Eteiseen

 

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo