Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Asukassivuille saatavilla uusi kumppaniominaisuus: Safetumin palo- ja pelastusturvallisuusindeksi

17.3.2021

Asukassivuille saatavilla uusi kumppaniominaisuus: Safetumin palo- ja pelastusturvallisuusindeksi

Pelastusturvallisuuden asiantuntija Safetum liittyi Tampuurin kumppaniohjelmaan viime syksynä. Yhteistyössä olemme parantaneet jo useiden kiinteistöjen palo- ja pelastusturvallisuutta ja olemmekin hyvällä matkalla kohti yhteistä tavoitettamme, parantaa yli 2 miljoonan suomalaisen paloturvallisuutta. Uutuutena Safetumin kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuusindeksi on nyt mahdollista saada asukkaiden seurattavaksi Tampuurin Asukassivuille. 

Palvelumme pitää sisällään monipuoliset ja läpinäkyvät ratkaisut kiinteistöjen palo- ja pelastusturvallisuuden hallintaan. Safetumin asiantuntijoiden suorittama riskien arviointi antaa puolueettoman tilannekatsauksen kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuuden tilanteesta. Tarkastuksen perusteella kiinteistölle muodostuu palo- ja pelastusturvallisuusindeksi, joka voidaan näyttää kiinteistöjen asukkaille Tampuurin Asukassivuilla.

Mahdolliset havainnot siirtyvät rajapinnan avulla Tampuurin ilmoitushallintaan ja näin toimenpiteitä on helppo seurata. Suoritetut toimenpiteet parantavat käytännön turvallisuuden lisäksi myös kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuusindeksiä Asukassivuilla. Näin asukkaille välittyy reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuuden tilanne.

Yhteistyö Visma Tampuurin kanssa on lähtenyt hyvin liikenteeseen ja olemme tavanneet yhdessä jo useita asiakkaita. Palvelu helpottaa kiinteistöomistajan arkea, tuo toimintaan lisää läpinäkyvyyttä ja ennen kaikkea parantaa kiinteistöjen palo- ja pelastusturvallisuutta” Safetumin Asiakaspäällikkö Jeremi Teukku kertoo kumppanuuden ensimetreistä.

Safetumin ja Visma Tampuurin yhteinen palveluratkaisu koostuu seuraavista osa-alueista

  • Kiinteistöllä suoritettava palo- ja pelastusturvallisuuden riskien arviointi
  • Integraatio mahdollistaa havaittujen riskien seurannan Safetumin palvelussa ja Tampuurin ilmoitushallinnassa
  • Kiinteistön palo- ja pelastusturvallisuuden tilanne asukkaiden seurattavissa Tampuurin Asukassivuilla

Voit seurata kumppaniohjelmamme kehitystä ja kuulumisia niin verkkosivuillamme kuin some-kanavissammekin (#kumppanuuskeskiviikko).

Erkki Ahonen, Manager, Partnerships and ecosystem, Visma Tampuuri

Tampuuri logo
Tampuuri logo