Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Visma Tampuuri ja Kotopro yhteistyöhön

3.2.2021

Visma Tampuuri ja Kotopro yhteistyöhön

Kotopro ja Visma Tampuuri rakentavat kumppanuutensa myötä kiinteistöalalle läpinäkyvämpää toimintatapaa ja tehostavat kiinteistöalan ammattilaisten arkea. Kumppanuuden tavoitteena on edistää kiinteistöjen tehokasta rakentamista ja ylläpitoa.

Kotopro on kotimainen ohjelmistotalo, jonka Kotopro-järjestelmä on rakennus- ja kiinteistöalaan erikoistunut yhteisöllinen tiedonkeruualusta ja johtamisjärjestelmä. Kotopron avulla dokumentointi ja tiedon elinkaarihallinta onnistuvat ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopron järjestelmällä on yli 60 000 käyttäjää.

–Jo neuvottelujemme aikana tunnistimme laajasti yhteisiä asiakkuuksia. Asiakkaamme pääsevät hyödyntämään yhteistyön myötä syntyvää integraatiota, eikä raportteja tarvitse enää syöttää manuaalisesti Tampuuriin. Yhteistyön myötä haluamme tehostaa sekä kiinteistöjen rakentamista ja ylläpitoa että isännöitsijöiden ja kiinteistöpäälliköiden työtä, Tampuurin kumppanuuspäällikkö Erkki Ahonen kommentoi yhteistyötä.

Yhteistyön myötä Kotopron ja Tampuurin tiedot integroituvat niin, että esimerkiksi rakennustöiden dokumentit ovat käytettävissä Tampuurissa. Kumppanuus tulee helpottamaan merkittävästi kiinteistöalan ammattilaisten työntekoa.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo