Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Kiho mukaan Visma Tampuurin kumppaniohjelmaan

23.2.2021

Kiho mukaan Visma Tampuurin kumppaniohjelmaan

Kenttätöiden johtamisen työkalua tarjoava Kiho on liittynyt Visma Tampuurin kumppaniohjelmaan. Yhteistyön tavoitteena on helpottaa kiinteistöjen hoitoa ja ylläpitoa. Kihon ja Tampuurin välille toteutetaan integraatio, jonka myötä kiinteistönhoidon kentällä tekemät työt ovat aina ajan tasalla myös Tampuurissa. Huoltotehtävät siirtyvät vastaavasti Tampuurista Kiho Tehtävät -palveluun. 

Kihon mobiilisovellus tekee kenttätyön tehtävien hallinnasta helppoa. Kihossa työntekijän omat työtehtävät näkyvät selkeänä, automaattisesti päivittyvänä listana. Työtehtävien yhteyteen voi tallentaa kuvan tai tekstipalautteen, jotka siirtyvät kaksisuuntaisen integraation myötä Tampuuriin.

Kiho tuottaa Tampuuriin lähes reaaliaikaista tietoa huoltotehtävien tilasta, joten Tampuurin käyttäjät näkevät koko ajan, mitä kentällä tapahtuu. Tampuurista voi helposti seurata, mitkä työt on otettu työn alle, mitkä ovat valmiita ja millaista lisätietoa huoltotehtävälle on lisätty.

Kumppaniohjelmamme tavoitteena on suoraviivaistaa kiinteistöalan työprosesseja ja siten helpottaa asiakkaidemme arkea. Uskon, että integraatio Tampuurin ja Kihon mobiilisovelluksen välillä tuo konkreettista hyötyä asiakkaillemme.”, Visma Tampuurin kumppanuuspäällikkö Erkki Ahonen kommentoi.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo