Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Visma Tampuurin kumppaniohjelma: yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi

27.1.2021

Visma Tampuurin kumppaniohjelma: yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi

Visma Tampuurin kumppaniohjelma käynnistettiin syksyllä 2019. Nyt kun kumppaniohjelman ensimmäinen kokonainen vuosi on takana, on aika katsoa mitä olemme saavuttaneet ja kertoa, mitä seuraavaksi on luvassa.

Uskomme, että yhteistyössä kiinteistöalan parhaiden toimijoiden kanssa pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Visma Tampuurin kumppaniohjelma päätettiin käynnistää tämän ajatuksen pohjalta kesällä 2019. Käynnistämistä vauhditti se, että meillä oli jo aikaisempaa kokemusta onnistuneesta yhteistyöstä muiden yritysten kanssa. Muun muassa Intrumin kanssa olemme palvelleet yhteisiä asiakkaitamme jo vuosia. Koska yhteistyökuvioista oli hyviä kokemuksia, oli luontevaa lähteä työstämään kokonaista kumppaniohjelmaa.

Vuosi 2020 oli kumppaniohjelman kasvun vuosi. Tavoitteena oli kasvattaa aktiivisesti kumppaneiden määrää, ja solmimmekin viime vuonna 19 uutta kumppanisopimusta. Verkostoomme liittyi monipuolisesti yrityksiä, jotka tarjoavat laajasti hyvin erilaisia tuotteita ja palveluita. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme selvää lisäarvoa ja helpotusta kiireiseen arkeen.

Vuoden aikana teimme myös paljon taustatyötä muun muassa omien analysointiprosessiemme kehittämisessä. Lisäksi kerroimme aktiivisesti kumppaniohjelmasta ja sen hyödyistä niin omissa viestintäkanavissamme kuin alan tapahtumissakin. Kokonaisuutena voisikin siis todeta, että viime vuosi oli kumppaniohjelmallemme varsin onnistunut.

Vuoden 2021 tavoitteena palvelut loppuasiakkaille

Koska nälkä kasvaa syödessä, olemme asettaneet alkaneelle vuodelle vielä astetta kovemmat tavoitteet myös kumppaniohjelman kehityksen näkökulmasta. Ei varmasti ole yllätys, että haemme tänäkin vuonna ohjelmaan mukaan uusia yrityksiä. Tämän vuoden painopisteenämme on saada mukaan yrityksiä, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita asiakkaidemme asiakkaille, eli kiinteistöjen asukkaille ja muille käyttäjille.

Neuvotteluita uusien kumppanien kanssa on jo aloitettu, ja uskoisin pääseväni julkistamaan ensimmäisiä tuloksia alkuvuoden aikana. Uusien kumppanien lisäksi tulemme panostamaan enemmän myös kumppanien tyytyväisyyteen. Työkaluksi tyyväisyyden seurantaan otamme nykyisten NPS-mittausten rinnalle pxNPS-mittarin (Partner Experience NPS). Lisäksi lanseeraamme myöhemmin tänä vuonna kumppaneille oman portaalin, josta he löytävät ajankohtaista tietoa kumppanuuteen liittyen. Vastaava portaali, Tampuuri Eteinen, on jo asiakkaidemme käytössä.

Luvassa on siis varsin hyvä vuosi kumppaniohjelmalle! Voit seurata kumppaniohjelmamme kehitystä ja kuulumisia niin verkkosivuillamme kuin some-kanavissammekin (#kumppanuuskeskiviikko).

Erkki Ahonen, Manager, Partnerships and ecosystem, Visma Tampuuri

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo