Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Leikki- ja ulkoliikuntapaikkayritys LeikkiSet ja Visma Tampuuri yhteistyöhön

20.1.2021

Leikki- ja ulkoliikuntapaikkayritys LeikkiSet ja Visma Tampuuri yhteistyöhön

Visma Tampuurin kumppanuusohjelman päätavoite on tuoda helpotusta asiakkaidemme arkeen. Yhteistyömme leikki-ja ulkoliikuntapaikkayritys LeikkiSetin kanssa tuo kumppanuusohjelmaan yhden käytännönläheisen lisän.

Asiakkaamme voivat luottaa leikkipaikkojen turvallisuuden LeikkiSetin vastuulle, jolloin he hoitavat säännölliset tarkastukset ja tarkastusraportit löytyvät Tampuurin dokumenttipankista.

”Kiinteistönomistajien hyöty on kiistaton kun digitalisoimme leikkipaikka tarkastusten, huollon ja välinetilausten hallinnan suoraan Tampuuriin. Prosessista tulee automatisoitu, helppo ja kustannustehokas.”, kertoo LeikkiSetin toimitusjohtaja Tomi Mäkilä.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo