Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Kesä Visma Tampuurilla: markkinointia ja loistavaa yhteishenkeä

14.8.2020

Kesä Visma Tampuurilla: markkinointia ja loistavaa yhteishenkeä

Visma Tampuurin markkinointitiimi sai kesäksi vahvistusta kolmelta markkinoinnin opiskelijalta. He ovat päässeet monipuolisesti osallistumaan erilaisiin markkinointiaktiviteetteihin. Topi, Suvi ja Rosa-Veera kertovat nyt kokemuksistaan Tampuurilla.

Topi Käck

Olen Topi Käck ja opiskelen digitaalista markkinointia Metropolia ammattikorkeakoulussa. Kesätyöt Visma Tampuurilla ovat sujuneet malikkaasti ja työpaikkana se on sellainen, jonne mielelläni palaisin tulevaisuudessa!

Vaikka etänä työskentely tuntui alkuun hieman hankalalta ajatukselta ja itsenäistä työntekoa vaadittiin, niin missään vaiheessa ei tullut sellaista tunnetta että olisi ihan yksin, vaan apua oli aina tarjoilla. Pääsinkin heti alkukättelyssä käsiksi käynnissä olevaan verkkosivuprojektiin, tuottamaan sisältöä sekä tekemään muita myyntiä edistäviä tehtäviä.

Missään vaiheessa kesää ei ole ollut pelkoa että siitä että työtehtävät loppuisi kesken ja niiden monipuolisuus yllätti positiivisesti. Sain myös mahdollisuuden osallistua koulutuksiin, joista oli paljon hyötyä etenkin Googlen analytiikkatyökalujen käytössä.

Ehdottomasti parasta työssä on silti ollut meidän markkinoinnin tiimi. Vaikka aloitin kesätyöt hieman jälkijunassa niin pääsin välittömästi sisään porukkaan. Näillä eväillä on hyvä palata takaisin koulunpenkille astetta kokeneempana ja viisaampana. Kiitos Tampuuri ja työkaverit!

Suvi Lähteenmäki

Nimeni on Suvi Lähteenmäki ja aloitin kesätyöt Tampuurilla toukokuun puolella. Minulla käynnistyy pian kolmas vuosi Vaasan yliopistossa, jossa opiskelen kauppatieteitä, pääaineenani markkinointi. Sain työn LinkedInin kautta jo hyvissä ajoin keväällä, ja rekrykokemuksena tämä oli ehdottomasti paras kokemani! Koko kevään ajan kerrottiin kuinka asiat etenevät ja pidettiin tasasin väliajoin yhteyttä, joka sai todella tervetulleen olon jo ennen töiden aloitusta.

Etänä aloittaminen loi omat haasteensa, mutta huolellisen perehdytyksen myötä pääsimme käärimään hihat jo ensimmäisen viikon aikana. Töitä on ollut tasaisesti ja vastuuta on annettu mielestäni juuri sopivan verran, kuitenkin tietäen, että aina saa tukea sitä tarvittaessa. 

Työtehtävät ovat olleet todella monipuolisia ja opettavaisia. Ensimmäisenä markkinoinnin työpaikkanani koen tämän kesän olleen iso askel eteenpäin ammatillisen osaamisen osalta. Olen päässyt oppimaan monien tärkeiden järjestelmien ja ohjelmien käyttöä, sekä päässyt näkemään kuinka markkinoinnin palikoita rakennetaan pala palalta ja myös osallistumaan tähän rakennustyöhön monella eri tavalla.

Parempaa tiimiä tai tiiminvetäjää en olisi voinut kesäksi kuvitellakaan. Yhteistyö on sujunut mutkitta ja tiimin sisäinen yhteishenki on ollut huippuluokkaa. Työpaikkana Tampuuria en voi muuta kuin kehua. Täällä asiat tehdään täydestä sydämestä ja ilmapiiri on avoin, sekä auttavainen. Koko Tampuurin henkilöstön ja tiimimme lisäksi haluaisin erityisesti kiittää HR Directoriamme Sallaa ja tiiminvetäjäämme Jenniä. Teidän aito välittäminen ja mahtava asenne tulee jäämään mieleeni vielä pitkäksi aikaa! Ehkäpä joku päivä tiet vielä johtavat takaisin Tampuurille, nyt on kuitenkin aika suunnata takaisin koulunpenkille!

Rosa-Veera Koivisto

Olen Rosa-Veera Koivisto ja opiskelen myös markkinointia Vaasan yliopistossa. Aloitin kesätyöt markkinoinnin parissa Visma Tampuurilla toukokuussa. Koronan takia sain jo etukäteen tietää työskenteleväni koko kesän etänä. Ennen töiden aloittamista tämä mietitytti hieman. Kuitenkin heti aloitettuani huomasin, että Tampuurilla etätöiden tekeminen sujuu hienosti. Perehtyminen ja työyhteisöön tutustuminen onnistui loistavasti näin etäyhteyksienkin välityksellä.

Ensimmäisten viikkojen aikana työtehtävät ja vastuualueet selkiytyivät. Olen päässyt kesän aikana osallistumaan monipuolisesti markkinoinnin suunnitteluun, myyntimateriaalien luomiseen, sosiaalisen median markkinointiin ja kanavien rakentamiseen, uusien verkkosivujen toteutukseen ja päässyt jo hieman tutustumaan markkinoinnin analytiikkaankin.

Työviikkojani on rytmittänyt viikoittaiset sosiaalisen median markkinoinnin teemapäivät ja niiden ympärillä virkistävästi vaihtelevat työtehtävät. Olen viihtynyt kesän Tampuurilla erittäin hyvin ja koen kehittyneeni ja oppineeni paljon. Olen hyvin iloinen, että pääsen jatkamaan Visma Tampuurilla Junior Marketing Specialistina!

Haluankin kiittää kaikkia vismalaisia ja #tampuurintekijöitä, joita olen etäyhteyksillä tavannut. Visma Tampuurilla työntekijästä välitetään ja se on työpaikkana sellainen, josta voi usein vain haaveilla. 

 

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo