Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Tuotepäällikkö Päivi Karhu: ”On ollut ilo seurata kuinka Tampuuri kehittyy.”

21.7.2020

Tuotepäällikkö Päivi Karhu: ”On ollut ilo seurata kuinka Tampuuri kehittyy.”

Olen Päivi Karhu ja toimin Visma Tampuurilla tuotepäällikkönä. Vastuualueenani toimii asuttaminen ja siihen liittyvät asiat, kuten asuntohakemukset, -tarjoukset ja vuokrasopimukset. Tämän lisäksi asuttamiseen kuuluu olennaisena osana myös vuokra-vastikereskontra, joka on myös tuttu osa-alue.

Urani on muodostunut kiinteistöalalla, jossa olen ollut vuodesta 1982 saakka eli 38 vuoden ajan. Urani alussa pääasiallisena vastuualueenani oli vuokrareskontra, sekä asukasvalinta, joiden parissa tein töitä kuuden vuoden ajan. Tämän jälkeen siirryin niin sanotusti pöydän toiselle puolelle ja aloin kouluttamaan loppukäyttäjiä kiinteistöalan sovelluksien käytössä.

Vuonna 2007 siirryin Tampuurille ja sain mahdollisuuden ryhtyä projektipäälliköksi. Vuosien varrella olen siirtynyt Tampuurin tuotehallinnan puolelle, jossa tällä hetkellä toimin siis tuotepäällikkönä. Olen viihtynyt Tampuurilla hyvin ja pidän tämän hetkisestä työstäni. Työnkuva on laaja ja jokainen päivä on erilainen, eikä koskaan aamulla tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan.

Työni tuotepäällikkönä koostuu esimerkiksi Tampuuriin tulleiden kehitystoiveiden läpikäymisestä ja määrittelystä, sekä versiosaatteiden kirjoituksesta. Olen myös tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten päiväni kuluvat pitkälti palavereissa, Tampuurin esittelemisessä uusille käyttäjille, sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa yhdessä asiakkaiden kanssa. Annan myös konsultointia sisäisesti muille tiimeille.

Tampuurilla olen kokenut saavani aina tukea ihanilta työkavereiltani, silloin kun omat kyvyt eivät riitä. Työurani aikana on ollut ilo seurata kuinka Tampuuri on kehittynyt ja kasvanut, sekä huomata kuinka tuo kehitys jatkuu edelleen. Tampuurin parissa on todella mielenkiintoista työskennellä ja on hienoa olla itse osana tätä kehitystyötä.

 

Päivi Karhu, tuotepäällikkö, Visma Tampuuri

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo