Tehosta varausprosessiasi Tampuurin Varauspalvelun avulla

Tampuuri Varauspalvelu tarjoaa vuokra- ja asumisoikeustalotoimijoille sekä asukkaille ketterän ja helpon tavan hallinnoida autopaikkojen ja saunavuorojen varauksia suoraan Tampuurista.

Varauspalvelua käyttävät sekä vuokranantaja että asukkaat – asukkaat hallinnoivat omia varauksiaan ja tekevät uusia varauksia tai jonotuksia asukassivuilta, ja vuokranantajat tarkastelevat ja ylläpitävät asukkaiden varauksia vuokranantajan varauspalvelussa.

Varauspalveluun sisältyy Tampuurin tehtävä-toiminnot, jotka on suunniteltu erityisesti auttamaan virkailijoita asiakaspalvelutehtävissä, jotka liittyvät varausten käsittelyyn. Tämä palvelu tarjoaa erinomaisen tuen silloin, kun asukkaille tulee jatkuvia varauksia autopaikkoihin ja saunavuoroihin, ja kun asukkaan sopimuksissa ja laskutuksessa on tarve tehdä muutoksia varausten myötä.

Varauspalvelun ominaisuudet tekevät siitä joustavan ja tehokkaan työkalun sekä asukkaille että virkailijoille. Asukkaat voivat esimerkiksi tehdä itsenäisesti suoravarauksia. Mikäli sopivaa paikkaa tai vuoroa ei ole heti vapaana, tarjoaa palvelu myös jonotusmahdollisuuden. Nämä ominaisuudet sujuvoittavat varausprosessia.

Varauspalvelu on suunniteltu helpottamaan reskontran hoitoa – varaus alkaa oletuksena seuraavan kuukauden alusta tai päättyy seuraavan kuukauden loppuun. Lisäksi Varauspalvelussa on hyödynnetty jo olemassa olevia Tampuurin viestintäkeinoja virkailijan ja asukkaan väliseen viestintään.

Parannamme jatkuvasti Varauspalvelua, jotta voimme luoda parempaa asiakaskokemusta sekä asukkaille että virkailijoille.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua Varauspalvelun käytössä, ota yhteyttä asiakastukeemme tai myyntiin.