Allekirjoituspalvelu by Visma Sign

Tampuuri Allekirjoituspalvelu by Visma Sign tarjoaa turvallisen ja tehokkaan tavan allekirjoittaa asiakirjoja etänä. Se mahdollistaa valitun henkilön tai henkilöiden allekirjoittamisen ja tarjoaa seurantajärjestelmän, jotta voit kätevästi seurata allekirjoitusprosessia.

Voit valita vahvan tunnistautumisen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa tai kevyen sähköposti tunnistautumisen ympäri maailmaa, joka on erityisen hyvä ulkomailta tuleville opiskelijoille tai henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumiseen. Allekirjoituksen jälkeen asiakirjat tallennetaan turvallisesti Tampuurin dokumenttipankkiin tai sopimukselle.

Tampuuri Allekirjoituspalvelu tehostaa liiketoimintaasi säästämällä jopa 90% ajasta ja kuluista verrattuna perinteiseen allekirjoittamismenetelmään. Se minimoi myös manuaalisen työn määrän ja luo sujuvaa ja mukavaa arkea niin työntekijöille kuin asiakkaille. Sähköinen allekirjoitus tarjoaa myös huippuluokan tietoturvan käsitellä ja hallinnoida arkaluonteisia tietoja.

Allekirjoituspalvelu tarjoaa sähköisessä arkistossa säilytettävän ratkaisun allekirjoitetuille asiakirjoille, jotka säilyvät turvassa jopa 7 vuoden ajan ja joilla on tarkat käyttöoikeudet ja haluamasi kansiorakenteet. Käytä Tampuuri allekirjoituspalvelua tehostaaksesi yrityksesi liiketoimintaa ja parantaaksesi asiakaskokemusta.

 

Tampuuri Allekirjoituspalvelu

.