Tampuurin asiakaskokemus – Wartalo Kodit

.

“Yhteistyö on toiminut Visma Tampuurin kanssa oikein hyvin. Olemme aina saaneet apua ja kun Tampuuri on verrattain uusi järjestelmä meille, niin olemme välillä tarvinneet apua. He ovat Tampuurilla opastaneet hyvin ja olemme aina saaneet yhteyden. Wartalo Kotien ja  Tampuurin tulevaisuus näyttää oikeinkin hyvältä ja valoisalta. Olemme olleet tyytyväisiä ja ilolla kehitämme tätä vielä eteenpäin. Mahdollisesti jossain vaiheessa laajennetaankin. Tampuurin laajuus mahdollistaa sen, että sinne voi myöhemmin ottaa muitakin toimintoja käyttöön, vaikka se onkin jo melko laajasti meillä käytössä”,
kertoo Wartalo Kotien toimistopäällikkö Anne Hellstén

Wartalo Kodit Oy on vuonna 1975 perustettu Varkauden kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, joka hallinnoi yhteensä noin 1250 vuokra-asuntoa ja vajaata 60 kiinteistöä. Wartalo Kodit ottivat Tampuurin käyttöön sen monipuolisuuden vuoksi, koska saman ohjelmiston alta löytyvät kaikki toiminnot mitä vuokrataloyhtiön liiketoiminnan pyörittämiseksi tarvitaan.

Wartalo Kodit ovat ottaneet Tampuurin käyttöönsä melko hiljattain, mutta käytössä onkin jo melko laajasti toiminnallisuuksia.

”Tampuuri helpottaa meidän arjen prosesseja ja työtehtäviä, kun tiedot kulkevat sujuvasti ja automaattisesti” toimistopäällikkö Anne Hellstén Wartalo Kodit Oy:stä kertoo.