Tampuurin asiakaskokemus – Realia

.

 

Meillä on Tampuurin kanssa aktiivinen yhteys ja tapaamme säännöllisesti. Tulevaisuus näyttää siltä, että Tampuuri on keskeinen osa Realian IT- ja järjestelmäarkkitehtuuria. Tampuurista voisi sanoa, että se on tietyllä tavalla se sydän, joka sykkii sielä sisällä ja sen ympärille olemme rakentaneet kaikenlaisia näkyviä osia ”,
kertoo Realian (nyk. Retta) tietohallintojohtaja Harri Karjalainen.

 

Realia (nyk. Retta) on Suomen johtava kiinteistöjohtamisen palveluja tuottava yritys, joka koostuu kolmesta palvelusta; Realia Managementista, Realia Isännöinnistä ja Huoneistokeskuksesta.  Realian isännöintipuoli on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Heillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja toimivat 40 paikkakunnalla Suomessa 700 asiantuntijan voimin. Erilaisia taloyhtiöitä Realian palveluiden piirissä on yli 6000, joka sisältää 150 000 kotia ja yli 400 000 asukasta.

Realia toteuttaa samoja palveluita myös erilaisille toimitiloilla ja isoja kiinteistömassoja omistaville tahoille, kuten esimerkiksi vakuutusyhtiöille. Lisäksi Huoneistokeskuksen osalta Realia hyödyntää Tampuurista tulevaa kiinteistötietoa kiinteistövälityksessä.

Realia on käyttänyt Tampuuria toistakymmentä vuotta keskeisenä kiinteistötietojärjestelmänä, josta löytyy kaikki olennainen data liittyen taloyhtiöön. Heillä käytetään lähes kaikkia Tampuurin mahdollistamia työkaluja laadukkaan kiinteistöhallinnan toteuttamiseen. Realia on ollut Visma Tampuurille myös pitkäaikainen kehityskumppani.

Realian tietohallintojohtaja Harri Karjalainen kertoo, että Tampuuri tulee olemaan merkittävässä roolissa Realian IT-arkkitehtuurissa myös tulevaisuudessa ja Tampuurin olevan Realialle luotettava työväline, jonka päälle heidän liiketoimintansa rakentuu, kun tarkastellaan IT-arkkitehtuuria.