TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Huollon seurantaa vuokrataloille

Kiinteistön ylläpitopalvelut eli kiinteistönhuolto ja tekniset palvelut ovat parhaimmillaan suunnitelmallista työtä. Kiinteistöä tulee ylläpitää, huoltaa ja korjata säännöllisesti sen kunnon, käyttöominaisuuksien ja arvon säilyttämiseksi. Vuokrataloyhtiöille on tärkeää, että nähdä kiinteistön koko elinkaari. Ketjussa on mukana monia tahoja ja esim. huoneiston vuokraajalla on hyvä olla näkyvyys tietoihin jotta hän voi antaa oikeanlaista tietoa tulevalle asukkaalle.

PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma on tärkeä työväline myös vuokrataloille. Näin voidaan ennakoida tulevia kuluja ja on kätevää kun moni ihminen pääsee käsiksi PTS:ään sen ollessa yhdessä järjestelmässä eli Tampuurissa.

Tampuurissa on kokonaisuuksia, jotka tukevat ylläpitoa:

-Ilmoitushallinta
-Huoltokalenteri
-Kunnossapito PTS
-Käyttöpäiväkirja
-Auraus- ja hiekoituspäiväkirja

Tampuuri tablet mukaan huoneistotarkastukseen!

Tampuurin kenttätyökalut ovat liikkuvan isännöitsijän, huoneistotarkastajan ja huoltomiehen apuvälineitä. Uudet asuntotarkastus-tablet ja ilmoitushallinta- mobiilisovellukset helpottavat liikkuvan työntekijän arkea. Voit asuntotarkastuksen tehtyä tilata korjaustyön suoraan kohteessa tai ilmoitushallintasovellusta puhelimella käyttäen saada ilmoitukset kentällä suoraan kännykkään. Näin vältetään kaksinkertaisen työn tekeminen!

ota yhteyttä transparent.jpg