TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Hallitse asukasvalintaa yhdellä työkalulla

Asukasvalinta-moduli sisältää asuntojen markkinoinnin, hakemisen, asukasvalinnan, tarjoamisen, vuokrasopimuksen teon sekä vakuudenhallinnan. Asukasvalintaprosessissa voidaan käyttää määriteltyjä dokumentteja kuten tarjouskirje, vakuuslasku tai vuokrasopimus. Asukasvalinnasta on suora yhteys Vuokra- ja vastikereskontraan sekä hakijan luottotietojen selvittämiseen.

Asuntojen markkinoinnissa Tampuurista valitut kentät kuten markkinointitekstit, kohteen tiedot ja kuvat viedään nettisivuille kohteen markkinointia varten. Tampuurista on yhteydet internetin asuntomarkkinapaikkoihin (mm. Oikotie, Etuovi, Vuokraovi) ja tiedot voidaan julkaista myös yrityksen omilla sivuilla.

Tampuuriin voidaan tallentaa erilaisia hakemustyyppejä. Hakemustoiminto kohdistaa hakijat suoraan oikeanlaiseen, vapaana olevaan huoneistoon. Asukasvalinta tapahtuu automaattisesti annettujen tietojen tai pisteytyksen avulla. Hakemuksille tulee vanhenemisaika ja senkin jälkeen kaikki hakemuksen jäävät tietokantaan säilöön.

Hakemusten perusteella kohdetta voidaan tarjota joko yhdelle hakijalle tai tehdä massatarjous. Hakemuksista kertyy tarjoushistoriaa ja tarjousviestintää voidaan tehdä kirjeellä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Mikäli tarjous hyväksytään, se johtaa sopimuksen tekoon. Tällöin järjestelmä täyttää kaikki kohteen tiedot älykkäälle lomakkeelle ja tulostaa myös vakuuslaskun. Kun sopimus on tulostettu, syntyy vuokrareskontran tavoitteet.

ota yhteyttä transparent.jpg