TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Huoneistotarkastukset nykyaikaisesti

Huoneistojen tarkastukset ovat tärkeä osa asuntojen vuokraprosessia. Tarkastuksen voi tehdä perinteisellä tavalla kynää ja paperia käyttäen tai uudella tavalla käyttäen Tampuuri tablet -sovellusta.

Tampuuri Tablet sovellus on uusi Windows 8 sovellus, jonka avulla voi huoneistotarkastuksen tehdä suoraan huoneistossa. Tampuuri Tablet sovelluksessa tiedot haetaan suoraan Tampuurista ja tarkastus voidaan sitten paikan päällä tehdä offline tilassa. Myös kuvien ottaminen ja liittäminen tarkastukseen on mahdollista suoraan kentällä.

Tarkastuslomakkeen sisältö (huoneet, pinnat ja ominaisuudet) tulee suoraan Tampuurissa määritetyn tarkastuslomakkeen pohjalta. Tampuuri Tablet sovellus tukee myös määräaikaistarkastusmallia kuten myös ennakkotarkastuksia.

Tabletin tuomia hyötyjä liiketoiminnalle:
- Ajansäästö: tietoja voidaan jakaa ja käsitellä ajasta ja paikasta riippumatta
- Asiakastyytyväisyys: kenttätyössä ajantasaiset tiedot mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin ja asiakastarpeisiin sekä raportoinnin työn etenemisestä
- Henkilöstön tuottavuus ja kustannussäästö: työjonot, työtilausten jako ja raportointi hoidetaan tehokkaasti mobiililaitteilla ilman ylimääräistä paperityötä

Katso miten asuntovuokraukseen erikoistunut yhtiö VVO hyödyntää Tampuuri tabletia tarkastuksissaan. VVO tekee kuukausittain lähet 1 000 tarkastusta, joissa kartoitetaan asunnon kunto ja mahdolliset korjaustoimenpiteet ennen asunnon luovuttamista uudelle vuokralaiselle. Yhteistyössä kanssamme VVO kehitti Windows 8 -sovelluksen, joka nopeuttaa ja tehostaa merkittävästi huoneistotarkastuksia.

ota yhteyttä transparent.jpg