Etsimme tulevaisuuden kykyjä mukaan eteenpäin menevään porukkaamme Visma Tampuurille

Harjoittelijoita haetaan nyt tuotekehitykseen ohjelmistosuunnittelun sekä testauksen/automaatiotestauksen puolelle. Arvostamme, mikäli olet ehtinyt jo jonkin verran käyttää jotain seuraavista: .NET Core, Python, Robot Framework, C#, React/MaterialUI, Lit, Azure, TypeScript tai vastaavia. Kiinteistöalan kokemus on plussaa, mutta ei pakollista, kiinnostusta alaa kohtaan toki odotamme. Harjoittelijana pääset haastamaan itsesi ja ottamaan harppauksen eteenpäin jo opiskelusi aikana, urasi alkuvaiheessa. Harjoittelujakso on sinun mahdollisuutesi loistaa, pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentamaan tavoitteesi yhdessä esimiehesi kanssa.

Harjoittelijana Visma Tampuurilla pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen. Hienosti sujunut harjoittelujakso voi tarjota sinulle mahdollisuuden vakituiseen työtyösuhteeseen. Työpisteesi voi sijaita Salossa, Porissa tai Savonlinnassa. Meillä on myös erittäin toimiva etätyökulttuuri sekä mahdollisuus joustaviin työaikoihin.

Näillä eväillä olet meillä menestyjä:

Asenne ratkaisee. Olemme sitä mieltä, että kehitys tyssää tyytyväisyyteen, joten palveluasenne, oppimishalu, ennakkoluulottomuus ja ymmärrys oman tekemisen merkityksestä ovat meillä menestyksesi avaimet. Teemme töitä ymmärtävässä ja lämpimässä ilmapiirissä, ja uskomme siihen, että jaettu tieto on paras tieto. Tiimihenki tiellä pitää, eikä kysyvä teknologiaviidakossa eksy.

Hakuohjeet:

Mikäli jäit kaipaamaan lisätietoa, tuotekehitysjohtajamme Teemu Keiski vastaa mielellään kysymyksiisi. Laitathan hänelle sähköpostia: teemu.keiski@visma.com

Muussa tapauksessa odotamme kuulevamme sinusta, osaamisestasi hakemuksen muodossa. Kerro hakemuksessasi sinulle mieluisa aloitusajankohta.

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.10.2021 mennessä! Voit hakea tätä työpaikkaa lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: hr.tampuuri@visma.com

#JunioritTöihin