TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Energianhallintapalvelut jokaiseen kiinteistöön

Energian- ja vedenkulutus aiheuttavat kiinteistössä lähes puolet ylläpitokustannuksista. Energianhallinta onkin tärkein kiinteistönpidon panostuskohteista nyt ja tulevaisuudessa.

Säästöjä ja asumismukavuutta

Hyvien asumis- ja työskentelyolosuhteiden ylläpitäminen on tärkein asia kiinteistössä, mutta esimerkiksi energiankulutukseen on kiinnitettävä yhä tarkempaa huomiota. Talokeskuksen energianhallintapalveluilla voit saavuttaa merkittäviä parannuksia ja taloudellisia säästöjä, tinkimättä käyttömukavuudesta.

Hallitun lämmön-, sähkön- ja vedenkulutuksen ylläpitäminen on mahdollista vain säännöllisen seurannan avulla. Taloteknisten järjestelmien toiminnan ja kulutuksen seuranta ovat palveluitamme, joilla saavutat tavoitteesi.

Talokeskuksen energianhallinnan palveluita ovat kulutusseurantapalvelu, hälytys- ja analysointipalvelu, energiamanageeraus sekä tarkastuspuolen palveluina tekninen manageeraus, tekninen tarkastuspalvelu, lämpökuvaukset, energiakatselmukset, ja energiatodistusten laatiminen.

Energianhallintapalvelut soveltuvat asuin-, toimitila- ja palvelukiinteistöille. Palveluidemme piirissä on tuhansia kiinteistöjä ympäri Suomea.

ota yhteyttä transparent.jpg