TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Olemme nyt Talokeskus Yhtiöt!

Talokeskus Yhtiöt Oy on konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Tuotamme korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut, kiinteistönpidon asiantuntijapalvelut, energianhallinnan palvelut sekä Tampuuri-ohjelmiston kaiken alustaksi. Lue lisää Talokeskuksesta.

Kayttajapaivat_kalastajatorppa.jpg

Alan vanhin ja kokenein

Olemme alan vanhin - tänä vuonna 91 vuotta täyttänyt - kiinteistöihin erikoistunut yritys. Tuhansien projektien kokemuksella olemme oikea kumppani, kun toteutat kiinteistösi korjaus- ja ylläpitohankkeita kivijalasta vesikattoon - ja kaikkea siltä väliltä. 14 vuoden ajan olemme kehittäneet Tampuuri-ohjelmistoa kiinteistöjen toiminnanohjaukseen. Tänä päivänä Tampuurilla on laajin peitto Suomen kiinteistömarkkinoilla.

Kaikki yhdestä paikasta

Saat yhdestä paikasta korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut, kiinteistöjen ylläpidon ja energiatalouden hallinnan asiantuntijapalvelut sekä ohjelmistot isännöintiin, huollon ohjaukseen, energiahallintaan, vuokra- ja vastikevalvontaan sekä asuttamiseen. Monipuoliset sähköiset palvelut sekä kenttätyökalut helpottavat asukkaiden elämää ja kenttätyöntekijöiden arkea.

Asiantuntijan kokemuksella

Tuomme projekteihin aina alan uusimman osaamisen, 250 asiantuntijan kokemuksen ja nykyaikaiset välineet sekä palvelut. Tavoitteemme on, että kiinteistösi voi hyvin vuodesta toiseen - ja suuretkin korjausprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä.

Konsernin tunnuslukuja vuodelta 2013

Liikevaihto 22,2 milj. euroa
Liikevoitto 2,1 milj. euroa
Oman pääoman tuotto 25,4 %
Omavaraisuusaste 45,1 %

ota yhteyttä transparent.jpg