TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Kunnossapito osaksi kiinteistön elinkaarta

Kiinteistön ylläpitopalvelut eli kiinteistönhuolto ja tekniset palvelut ovat parhaimmillaan suunnitelmallista työtä. Kiinteistöä tulee ylläpitää, huoltaa ja korjata säännöllisesti sen kunnon, käyttöominaisuuksien ja arvon säilyttämiseksi. Manageeraajille on tärkeää seurata huollon työtä ja saada varmistus siitä, että vikailmoitukset menevät perille huoltoon. Käyttämällä Tampuurin ylläpidon sovelluksia, varmistat tiedon säilyvyyden ja eheyden sekä palvelet asiakkaitasi parhaiten tarjoamalla heille monipuolisia asumisen aikaisia palveluja.

Tampuurissa on kokonaisuuksia, jotka tukevat ylläpitoa:

-Ilmoitushallinta
-Huoltokalenteri
-Kunnossapito PTS
-Käyttöpäiväkirja
-Auraus- ja hiekoituspäiväkirja

Yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista manageeraajille pidämme, että yhdestä työkalusta managerit voivat ilmoittaa työkeikoista, seurata niiden toteutumista ja nähdä myöhemmin tarvittavat raportit niistä. Tällä tavalla huollon tehtävät tulevat osaksi kiinteistön elinkaaren hallintaa ja toisaalta kunnossapito osaksi ennakoivaa hallintaa.

Tampuurin kenttätyökalut ovat liikkuvan isännöitsijän, huoneistotarkastajan ja huoltomiehen apuvälineitä. Uudet asuntotarkastus-tablet ja ilmoitushallinta- mobiilisovellukset helpottavat liikkuvan työntekijän arkea. Voit asuntotarkastuksen tehtyä tilata korjaustyön suoraan kohteessa tai ilmoitushallintasovellusta puhelimella käyttäen saada ilmoitukset kentällä suoraan kännykkään. Näin vältetään kaksinkertaisen työn tekeminen!

ota yhteyttä transparent.jpg