TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Nykyaikainen manageeraus

Manageerausyrityksen haasteena on, että asiakkaat ovat erilaisia ja näiden kanssa tehdään hyvin erisisältöisiä ja -laajuisia sopimuksia. Lisäksi asiakkaiden kiinteistömassa on hyvin toisistaan poikkeavaa - teollisuustiloista liiketiloihin ja asuntoihin.

Tampuurissa voidaan yhtäaikaa käsitellä eri asiakkaita ja erityyppisiä kiinteistöjä. Toisaalta Tampuuri mahdollistaa sen, että manageeraaja voi järjestelmällä vastata asiakkaan koko kiinteistösalkun hoidosta tai vain esimerkiksi teknisesta manageerauksesta tai tilojen vuokraamisesta.

Tänä päivänä yksi tärkeistä vaatimuksista asiakkaan ja palveluntuottajan välillä on läpinäkyvä toiminta. Tampuuri mahdollistaa perinteisen raportoinnin lisäksi sähköisen raportointiportaalin tarjoamisen asiakkaalle. Asiakkaan on mahdollista kirjautua omilla tunnuksillaan kumppanisivustolle, jossa hän voi hakea esimerkiksi raportointietoja käyttöasteistaan.

Tampuurissa on työvälineet hoitaa mm. tekninen-, energia- ja taloudellinen manageeraus, tilojen markkinointi ja vuokraaminen sekä sopimusten hallinta. Sähköisten palveluiden avulla tilojen käyttäjät ja asiakkaat kytketään osaksi manageerausyrityksen liiketoimintaa.

ota yhteyttä transparent.jpg