Maksujen hallinta ja ajantasaiset muistutukset Tampuurin avulla

Tampuurin maksaminen sähköisissä palveluissa mahdollistaa asukkaille vuokrien ja muiden maksujen suorittamisen missä ja milloin tahansa, mikä parantaa maksujen hallintaa ja vähentää myöhästyneitä maksuja.

Osana maksamista toimivat tekstiviestiherätteet saumattomasti. Herätteet muistuttavat asukkaita avoimista maksuista automaattisesti, kun avoin saldo ylittää asetetun rajan. Näin varmistat, että asukkaat saavat maksumuistutukset suoraan puhelimeensa nopeasti ja varmasti, mikä lyhentää myyntisaamisten kiertoaikaa ja parantaa kassanhallintaa.

Kampanjatarjous – Ilmaiset tekstiviestiherätteet 4 kuukaudeksi!

Kun otat sähköisten palvelujen maksamisen käyttöön asukassivuilla ennen 15.6., saat tekstiviestiherätteet ja niiden käyttöönoton ilmaiseksi 4 kuukauden ajaksi*.

Tekstiviestiherätteiden käyttöönoton normaali hinta on 490€ ja tekstiviestien 0,24€/kpl. Kampanjan päätyttyä tekstiviesteistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Jos sinulla on jo maksaminen asukassivuilla käytössä, myyntimme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen, että saat myös hyödynnettyä ilmaiset tekstiviestiherätteet.

Ole yhteydessä myyntiimme ja varmista, että saat maksamisen ja tekstiviestiherätteet käyttöösi.

*Tekstiviestiherätteiden ilmainen 4 kuukauden jakso alkaa, kun palvelu on siirretty tuotantokäyttöön.