TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Sähköiset palvelut asukkaalle

Asukkaat haluavat hoitaa kotinsa asioita verkossa silloin kun se heille parhaiten sopii. Meidän pitää yhdessä luoda tähän mahdollisuus.

Ota yhteyttä kun haluat jutella sinulle sopivista sähköisistä palveluista!

Tampuurin sähköiset palvelut tarjoavat hallituksen jäsenille, asukkaille ja vuokralaisille näkymiä, joista he pääsevät itse näkemään taloyhtiön tietoja, kuten kulutustiedot, huoltokalenteri, tai kohdekohtaiset yhteytiedot. Tietojen käsittelyn lisäksi he voivat saada tarvitsemiaan palveluja itsepalveluna 24/7. Se on asiakkuuden kannalta tärkeä lisäarvo.

Tällä hetkellä suuri osa isännöitsijän viestinnästä tapahtuu sähköpostitse. Sähköisen palvelukanavan kautta viestit ovat valmiiksi jäsenneltyjä ja tarvittavat tiedot on aina ajantaisia ja oikeita.

Käytännössä asiakasliittymät voidaan toteuttaa esimerkiksi luomalla palvelu, jossa on näennäisesti jokaiselle taloyhtiölle oma sivusto tai tarjoamalla hallitukselle oma salasanasuojattu näkymä, josta he voivat nähdä vikailmoitushistoriaa, taloustietoja, pöytäkirjoja ja muita tarvittavia tietoja. Taloyhtiösivujen osalta Tampuurin paketti on ainutlaatuinen, sillä se kytkeytyy tiiviisti tuotantojärjestelmän tietoihin eikä sitä tarvitse ylläpitää erikseen.

Tampuurissa on myös tehokas viestintäjärjestelmä, jolla isännöitsijä voi tiedottaa saman asian helposti taloyhtiön Internet-sivuille, sähköpostikirjeenä, tulostaa tiedotteen ilmoitustaululle tai välittää tiedotteen jopa taloyhtiökohtaiseen tv-kanavaan. Yhdistettynä perustiedot tarjoavaan taloyhtiösivustoon tai hallituksen näkymään käytössäsi on työkalut, joilla loppu on itsestäsi kiinni.

Tutustu Tampuurin sähköisiin palveluihin:

-Taloyhtiön kotisivut
-Kokouskone
-Muutostyöpyyntö verkossa
-Vikailmoitukset sähköisesti

ota yhteyttä transparent.jpg