TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Tampuuri Phone - liikkuvaan työhön kentälle

Tampuuri auttaa päivittäisen työn tehostamisessa ja nopeuttaa tiedonvälitystä työnjohdon sekä työntekijän välillä. Tehtävät nousevat automaattisesti tekijän Tampuuri Phone sovellukseen ja tätä kautta myös tiedonvälitys uusista töistä nopeutuu merkittävästi.

Tampuuri Phone sovellus ei vaadi jokaisella kerralla kirjautumista Tampuuriin, vaan sovellukselle esitellään käyttäjä, jonka Tampuuri ilmoituksia tällä sovelluksella halutaan käsitellä. Käyttäjän esittelemisen jälkeen sovellus keskustelee automaattisesti Tampuurin Ilmoitushallinnan kanssa ja tuo sovellukseen ne tehtävät jotka ovat käyttäjällä avoimena (Avoin, Vastaanotettu, Odotuksessa) Tampuurissa.

Tampuuri Phone sovelluksessa on käytettävissä tehtävän kaikki tiedot ja tehtävän voi ottaa työn alle suoraan sovelluksesta. Jos tehtävän suorittaminen keskeytyy, voi tehtävän laittaa Odotukseen-tilaan ja myös tämä tieto välittyy työnjohdolle Tampuuriin. Työtehtävän suorittamisen jälkeen tehtävä merkitään sovelluksessa tehdyksi ja tehtävä poistuu sovelluksesta sekä tehtävä merkitään Tampuurissa Tehty-tilaan.

Tampuuri Phone sovellus keskustelee saumattomasti Tampuurin kanssa automaattilähetyslistan kautta. Jos Tampuuri Phone sovellus ei saa yhteyttä Tampuuriin, lisätään viestit lähetyslistalle ja ne voi lähettää Tampuuriin palattaessa verkkoyhteyden piiriin. Mikään tieto ei jää matkalle ja tiedonsiirto sovelluksen ja Tampuurin välillä on nopeaa. Tampuuri Phone sovellusta voidaan käyttää myös hetkellisesti offline-tilassa, jos esimerkiksi työtä mennään tekemään verkkokatvealueelle.

Lataa ilmainen koekäyttö Windows Storesta!

ota yhteyttä transparent.jpg